donderdag 20 februari 2014

Alyssa's top 3 favoriete lipstick

 

Op de meeste dagen gebruik ik alleen een Labello voor mijn lippen, maar steeds vaker grijp ik ook eens naar een lipstick! Het leek me leuk om eens mijn top 3 favoriete lipsticks op een rijtje te zetten. Draag ik eens keer lipstick, dan is het 9 van de 10 keer één van deze. De rode lippenstift gebruik ik alleen voor avondjes uit of speciale gelegenheden, maar de andere zijn ook heel geschikt voor dagelijks gebruik!
Essence #53 All About Cupcake:


Pupa, Miss Pupa #306:Essence 50's Girls Reloaded LE #01:De eerste van Essence is voor mij de "my lips but better"-kleur, of komt daar in ieder geval heel dichtbij in de buurt! Hij maakt mijn lippen nét iets mooier roze, plus geeft ze een mooie glans. De lipstick van Pupa is heerlijk glanzend, en het is een prachtige koraalachtige kleur. Iets meer opvallend in het echt dan op de foto! Qua wat meer gedurfde lipkleuren is deze (fel)rode kleur uit een LE-collectie van Essence mijn favoriet.

Q: Wat zijn jouw favoriete lipsticks?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.