vrijdag 14 februari 2014

Betty Brush de Tangled Teezer dupe

 

De Betty Brush, ik had er nog niet van gehoord. Maar de vorm en de uiterlijk van de borstel schrok mij direct af. Not Again dacht ik . Ik heb namelijk in het verleden hele slechte ervaringen met een anti klit borstel. Wij jij mijn horror verhaal horen en wil je weten of deze borstel mij wel bevalt? Lees dan snel verder.Twee jaar geleden kocht ik in Amsterdam een soort antiklit borstel. De tangled teezer had toen nog geen naamsbekendheid en ik kende het ook totaal niet, maar een anti klit borstel speciaal voor lang haar leek mij wel wat. Ik weet het merk niet meer, maar rekende €20 af en nam hem mee naar huis. Het was net of ik een horror borstel had gekocht, want mensen ik werd tijdens het borstelen levend gescalpeerd door dan ding. Na drie keer gebruik heb ik het ding met woede in de prullenbak gesmeten met het idee, ik koop nooit meer zo'n ding.

Ik stond dan ook echt versteld toen ik iedereen zo lovend over de tangled teezer hoorde, zou die dan echt zo anders zijn? Of heb ik gewoon niet geschikt haar ( lees : te dik en te veel). Ik wist dat mijn moeder graag zo'n bostel wilde, dus ik zei nog tegen haar of ze dat wel wilde na mijn verhaal.

Nou vorige week stond ik bij mijn ouders in de badkamer en liet mijn moeder ineens dit exemplaar zien. De Betty Brush. Het is echt een heerlijke borstel zei mijn moeder, probeer nou eens.


Dus is ben er eerst zachtjes mee door mijn haren gegaan en wonderbaarlijk, het voelde goed aan en de klitten gingen gemakkelijk weg. Het voelde totaal anders aan en ik merkte zelfs dat er veel minder haren in de borstel kwamen in vergelijking met mijn andere borstels. I was hooked!

Ik dacht, ding zal wel weer veel geld zijn, zal wel weer moeilijk verkrijgbaar zijn, maar nee hoor , €4,99 bij het Kruidvat. Geweldig toch!


Ik ben diezelfde week nog naar de winkel gegaan en heb direct gehaald. 1 voor in de slaapkamer waar ik mijn haar meestal doe en een in de badkamer waar ik Noah zijn haar altijd doe. Want Noah vind haren borstelen niet het leukste in de ochtend, en dat is nog zacht gezegd. Nou Noah heeft de borstel ook goedgekeurd, want het deed geen pijn meer zei hij.


Ik weet niet of hij vergelijkbaar is met de tangled teezer, want deze heb ik zelf nog nooit gebruik, maar ik heb het gevoel dat hij in de buurt komt. Ik weet niet of de borstel tijdelijk is of dat hij vast in het assortiment zit, maar ik zou hem echt nu halen als je er een wilt hebben.

Q: wat voor soort borstel gebruik jij om te ontklitten?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.