donderdag 20 februari 2014

Beyonce Rise


Een paar maand geleden hoorde ik in de beauty-wandelgangen al dat Beyonce met een nieuwe geur zou komen. Na vier Beyoncé Heat varianten had ik in eerste instantie een vijfde heat verwacht. Toch heeft Beyoncé voor een nieuwe naam gekozen en dit keer is dat Rise geworden.Ten eerste, wat een powerfull name heeft geur . Rise staat voor opkomst en Beyonce  wil vrouwen hun kracht,  individualisme en schoonheid laten zien.

De verpakking vind ik echt top. Zwart met gouden glitterstof aan de onderkant. De flacon is ook al lekker opvallend. Een mooi glazen flacon met een gouden statement dop. Een klein nadeel, de dop zit best stevig vast, dus ik merk elke keer bij het openen dag de spikes mij een beetje in een weg zitten. 


Dan de geur, die is heel anders dan de meeste Beyoncé geuren. Ik vind het persoonlijk een level verder gaan. Beyonce is van jonge vrouwengeuren naar een volwassen vrouwen geur gegaan.

Natuurlijk heeft Beyoncé ook in deze geur haar favoriete bloem gebruik , de Orchidee. Beyonce heeft  in al haar geuren een andere variant van deze bloem gebruikt. Dit keer heeft ze gebruik gemaakt van de Gold Symphony Orchid. Deze orchidee is het middelpunt van de geur.

Topnoten: bergamot, gouden abrikoos en basilicumsorbet
Hartnoten: Gold Symphony Orchid, fresiabloesem en jasmijn
Basisnoten: houtakkoord, kasjmier, muskus en vetiverextract 

Ik vind de geur erg lekker, volwassen maar toch niet te zwaar.  Hij is daarentegen wel sterk en blijft daarom erg lang waarneembaar. Heerlijk, want dan hoef je niet continue bij te sprayen. Je kunt er de hele dag mee doen, ga je 's avonds nog op pad, dan zou ik hem nog een beetje bij sprayen.De Rise-collectie bestaat uit :
Beyoncé Rise Eau de Parfum 15 ML EURO 18,00
Beyoncé Rise Eau de Parfum 30 ML EURO 26,50
Beyoncé Rise Eau de Parfum 50 ML EURO 37,00
Beyoncé Rise body lotion 200 ML EURO 12,50
Beyoncé Rise Shower Gel 200 ML EURO 12,50

De geur is vanaf februari verkrijgbaar bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.