zaterdag 8 februari 2014

Catrice Crushed Crystals


De Crushed Crystals waren de lakjes waar ik het meest benieuwd naar was. Als vaste lezer van Sillysillsil moet je weten dat ik echt een zwak heb voor zand style lakjes. Uit de nieuwe collectie van Catrice nam ik 4 verschillende kleuren mee en ik laat ze vandaag aan jullie zien. De lakjes zitten in de standaard flesjes van Catrice. Erg prettig vind ik dit, want zo blijft je Catrice collectie nog wel mooi in één geheel. De opdruk is een beetje anders, want er staat heel groot een C op de voorkant met daar in de woorden Crushed Crystals. 


04 Oyster & Champagne 
Ik ben echt onder de indruk van deze kleur. Er zitten zoveel mooie tinten in deze kleur. Elke keer valt het licht er weer anders op. Het is een mooie chique kleur die bij heel veel te combineren is. Echt een aanrader.


06 Call me Pricess
Het is echt lang geleden dat ik bijna het gevoel had dat ik twee van hetzelfde lakje moest kopen. Gewoon voor backup. Ik heb dit overigens niet gedaan, maar het geeft wel aan hoe mooi ik hem vind. Het is een mooie roze kleur die door de gouden glitters zo nu en dan ook echt zalm kleurig lijkt. 


03 Shooting Star
Deze rood/roze kleur is ook mooi.Hij past mooi in het rijtje. Ik zie dat de foto elke keer een beetje van kleur veranderd als ik hem upload, maar de middelste foto geeft de kleur het meest goed weer. Toch vind ik deze een klein beetje tegenvallen. Hij is mooi, maar niet echt mijn ding.


02 PLUMdog Millionaire
Ik vind dit lakje ook erg mooi. Hij is dieppaars en heeft veel roze en blauwe glitters er in zitten. Hierdoor geeft het een beetje een space effect. Hij is moeilijk op de foto te zetten, maar ga hem zeker even in de winkel bekijken. Ik vind de lakjes erg leuk. Ze zijn vanaf nu ongeveer verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister. 

De lakjes kosten €3,39 per stuk. 

Q: Wat vind jij van de Crushed Crystals? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.