dinsdag 25 februari 2014

Catrice Luxury Lacquers - Holografisch en Sand'Sation


Ik plaatste drie weken geleden een preview van de Luxury Lacquers collectie, een mooie collectie met erg veel speciale effect lakjes. Afgelopen weekend liep ik in de DM in Duitsland en zag ik de collectie ineens in de schappen staan. Ik verbaasde mij er een beetje over, want had de collectie nog lang niet verwacht. Toch ligt hij al bijna in Nederland in de schappen, dus heb ik een paar voor jullie geswatched. Ik ben onder de indruk!Het schap zit vol met leuke speciale lakjes. Ik vond het onwijs moeilijk kiezen, maar ben uiteindelijk voor 4 gegaan. Ik heb twee holografische ( waar ik toch altijd een zwak voor heb ) en twee Sand'Sation lakjes meegenomen. 


C01 Holo Manolo
Dit is echt een beetje een standaard holografisch kleurtje. Echter blijft het elke keer weer mooi. Hoe gaaf ziet het er op de nagels er uit! 


C03 Holo in One: 
Ik wilde ook graag deze met blauw/groene holografische glitters. Ik vind hem onwijs mooi en geeft een heel mooi effect. Ik vind dat beide holografische lakjes goed dekken in twee dunne laagjes. 


C03 Sandhopper: 
Van de Sand'Sation lakjes heb ik deze gigantisch mooie zeemeerminnen groen meegenomen. Dit is een sand style kleurtje wat ik nog niet eerder gezien heb. I like it a lot. 

C08 Waikiki Beach: 
Ook dit lakje is een kleurtje die ik nog niet had gezien in de sand style lakjes en vond hem daarom wel erg mooi voor de lente. De sand'sation lakjes drogen onwijs snel. Heerlijk vind ik dat. Ze blijven goed zitten en een beschadiging werk je met de sand'sation lakjes erg makkelijk bij. 

Ik vind het een erg leuke en mooi Limited Edition. Ik had er eigenlijk meer mee willen nemen, maar heb mezelf gezegd dat ik niet meer mee mocht nemen. Ik kan iedereen aanraden om te gaan kijken, maar wees er snel bij want ik denk dat ze snel weg zijn.

De lakjes kosten €3,59 en zijn vanaf half maart verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij voor de lakjes? Voor welke zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.