maandag 3 februari 2014

DailySilSil 2014 - week 5


Goedemorgen, Vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Ik heb een drukke en volle week gehad en heb heel veel leuke dingen gedaan. Twee keer naar Amsterdam, Shoppen bij Primark en de nieuwe Essence collectie. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag .Maandag begon goed met een gezellig dagje weg met Aranka. Eerst zijn we samen naar de Primark geweest. 


De buit. Het viel me een beetje tegen, want ging vooral voor Noah kijken maar daar was niet echt wat leuks te vinden. Uiteindelijk liep ik met twee relatief kleine tasjes weg. Willen jullie nog een Shoplog zien?


Daarna gingen we door naar Amsterdam voor het event van NYC. Het was op een prachtige locatie genaamd floor 17. Het was ook op de 17e verdieping en je had erg mooi uitzicht over Amsterdam. 


Lekkere hapjes tijdens het event. Veel te slecht , maar oh zo lekker. 


Het was erg koud buiten, dus een hot choco met slagroom ging er wel goed in. Wat drinken jullie het liefst in de winter? Ik toch echt thee of warme chocolademelk met slagroom, maar die laatste is alleen bij uitzondering.


Bij het NYC event werd de NYC cocktail geïntroduceerd. Jammy wat is die lekker. Ik drink eigenlijk zelden , maar als ik wat drink is het toch wel een cocktail ( hoe zoeter hoe beter) of bijvoorbeeld een Amarula of Baileys. 

Nou deze cocktail was een match made in heaven want sinaasappelsap met blue curacao waren de hoofd ingrediënten. 


Daarna hebben we heerlijk sushi gegeten bij Okami in Amsterdam. Het was weer goddelijk!Ik heb trouwens de hele dag gevlogd. Dit kun je hier zien. 
Het verschil tussen Groningen boven en Amsterdam beneden. Hoe verder ik met de trein richting Amsterdam ging hoe minder het werd. Ik heb het over de sneeuw natuurlijk.


Mijn opa en oma hadden een grote pan erwtensoep gemaakt en kwamen een bakje langs brengen. Echt super lekker en de beste die er is! En het past ook heerlijk bij deze koude dagen. 


Ik was al maanden niet meer bij de oosterse supermarkt in de stad geweest en moest ruim een half uur wachten op een afspraak, dus besloot er even weer heen te gaan. Ik vind het daar altijd erg leuk om vooral tussen de snacks en snoep te kijken. Dit omdat ze zulke aparte dingen hebben. Zo heb ik deze maischips met paling sushi smaak meegenomen. Ze zijn wel lekker, maar het doet me niet direct aan de sushi stukjes denken. 

Ook heb ik ships met zalm sushi smaak meegenomen. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar ik laat jullie zeker weten hoe ik het vind. 


Onderweg naar school moest ik gewoon even stoppen om deze foto te maken. De combinatie van sneeuw en zonsopkomst was magisch mooi. 


Eindelijk eens tijd om mijn Ipad naar ios7 de updaten. Nadat ik dat gedaan had sloeg mijn mail op hol en stond er ineens ruim 6000 mailtjes. Ik moet ze nog steeds weghalen , want heb er geen zin in en neemt zoveel tijd in beslag. 


De bus richting het station heeft vanaf nu ook gewoon wifi in de bus. Hoe gaaf is dat. Natuurlijk werkt het niet super snel, maar je kan prima even wat checken. 


Dit is echt uniek volgens mij. Van Groningen tot Assen had ik gewoon een privé coupé. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt met een intercity. 


Lekkere hapjes tijdens het Imedeen Event. Dit zijn voedingssuplementen die de huid van binnen uit verbeteren en op pijl houden. 


Deze foto is gemaakt door Laura. Hier kreeg ik een huidtest meting en nu ga ik een aantal maanden de supplementen testen. Daarna krijg ik weer een meting en gaan we kijken of er een verbetering is. Ik moet zeggen dat het merk erg doelgericht is en vooral heel erg op de theorie in gaat. Erg goed vind ik dat en ook erg herkenbaar, want er wordt over veel dingen gepraat die ik echt tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste leer. 


Dit is echt een haat liefdes verhouding. Het doet pijn, maar ik ben altijd wel weer erg blij als het gedaan is en het allemaal weer lekker haarloos is. Ik kreeg echt zulke interessante conversaties op instagram over hoe verschillend iedereen de bovenlip harst en welke merken voorkeur hebben. 


Ook deze week had ik weer stage. Dit boeddha beeldje staat sinds kort in de salon. Lekker rustgevend voor de klanten. 


Deze lipproducten haalde ik uit mijn tas. Oeps...Ik moet echt ophouden er elke keer weer een nieuwe in te gooien.  Wat ik wel goed aan mezelf vind ik dat ik veel afwissel. Zo zie je nude, rood, roze (licht en donker) en plum paars. Ik pak vaak uit automatisme een roze of rode kleur maar eigenlijk zou ik ook vaker nude tinten moeten dragen. Staan toch erg leuk, vooral deze M.A.C. Myth variant. 


Dit is een beetje mijn dagelijkse look de laatste tijd. Veel mijn haar vast, en simpele ooglook. De lippen verschillen wel per dag :D
Ik kreeg wat opmerkingen over mijn wenkbrauwen, dat mijn ene hoger was dan de ander. Dat kan wel kloppen, want mijn ene wenkbrauw is nou eenmaal iets dikker dan de andere. Ik kan dit ook niet echt corrigeren want als ik dat ga doen zijn ze helemaal uit balans... Ik ben nooit al echt tevreden over mijn wenkbrauwen. Ik heb er best wel wat gaten in zitten en dit komt een beetje door mijn model wenkbrauw, maar ook doordat ik als puber te veel aan het plukken ben geweest.


Afgelopen weekend was ik bij mijn ouders en gingen we natuurlijk ook even naar Duitsland. Daar trof ik de nieuwe collectie van Essence en Catrice aan. Ik heb natuurlijk het een en ander meegenomen, maar heb ook even snel wat foto's gemaakt.

Kijk trouwens hoe klein de led lamp is. Hier had ik de doos in mijn hand vast en hij is echt mini. Super handig want hij werkt op USB en werkt per vinger en is in 10 sec. klaar. Ik heb hem niet gekocht omdat ik al een paar lampen heb. maar ik ben erg benieuwd.


Noah op een grote berg sneeuw. Zoveel had het (gelukkig) niet gesneeuwd, maar het is bij elkaar geveegd.


Mijn moeder had afgelopen weekend heerlijke döner wraps en geitenkaas wraps gemaakt. Ze waren echt super lekker en zeker voor herhaling vatbaar. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.