maandag 10 februari 2014

DailySilSil 2014 - Week 6


Goedemorgen lieve dames en enkele heer. Ik heb vandaag weer een leuke dailysilsil voor jullie. Dit keer niet met hele interessante pers events, want die moest ik helaas afzeggen door de drukke week die in in Groningen had. Kijk mee naar mijn dag tot dag. Gosh komt binnenkort weer met een mooie nieuwe collectie en een onderdeel uit de nieuwe collectie zijn deze eyeshadow pencils. Ik vind de kleuren nu al prachtig en ik ben echt onder de indruk.


Lipstick in een nagellakpotje. De nieuwe trend van 2014? Ik weet het niet, maar binnenkort komt er een review over deze lipsticks online. 


I love my super cute kid! Hij houdt er echt van zo nu en dan in een onesie rond te lopen door het huis En deze beesten variant maakt het extra cute!


 Heel vervelend, Ing heeft er afgelopen week bijna een dag uit gelegen. Nu heb ik er niet veel last van gehad en daarom zit ik ook bij 2 banken. Doet de ene het niet, dan heb ik nog de ander om zo maar even over te denken. Wel kreeg ik veel reacties om me heen te horen van mensen die dus geen boodschappen konden doen omdat ze het geld niet over konden maken. Erg vervelend natuurlijk!


Het gaat zo ongelooflijk snel, maar ik ben jullie elke dag dankbaar voor het volgen. Daarom heb ik een leuke winactie voor jullie lopen. Je kunt nog meedoen (klik hier).


Op woensdag ging ik met een twee klasgenoten/vriendinnen naar Ikea. We moesten iets ophalen voor ons project, maar helaas was het er niet en hebben we maar genoten van een hotdog :D


Leuk pakketje van Head & Shoulders, Kan niet wachten om het te testen, want kan het wel gebruiken op dit moment. 
  

Ik had van mijn opa en oma een mooi mandje met hyacinten gekregen. Ze waren eerst nog helemaal in hun knop ( noem je dat zo? ) maar nu staan ze volop in bloei en ruiken ze heerlijk!


Donderdag avond half 9, vaste prik, wie is de mol. Ik kijk denk ik al zo'n 8 jaar. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik wel mijn verdenken heb, maar ik ga nooit hele theorieën bedenken e.d. Ik kijk er eigenlijk altijd open minded naar en op het laatst zie ik wel wie het is :D 


Deze vond ik de vorige keer dat ik bij de toko was. Ik wilde ze erg graag proberen en afgelopen donderdag tijdens wie is de mol heb ik mij er aan gewaagd. Nou ze waren lekker hoor, maar voor een zak met heel weinig inhoud (Denk 1/5 van een normale zak chips) ga ik niet weer €2,30 betalen.


Ik vind o.a. dit nieuwe lakje van Catrice zo mooi . Ik heb er al samen met 3 anderen een review over geschreven. (klik hier


Deze vond ik afgelopen zaterdag bij de toko. Ik wilde hem erg graag proberen en nam er 1 mee. Ze hadden ook zo'n 12 pack, maar ik ben blij dat ik die niet mee genomen heb want ik vind hem erg tegenvallen. Ik had niet echt het coca cola vanille gevoel. Zaterdag had ik eerst stage en daarna ging ik nog even met mijn moeder naar de stad. Mijn moeder wilde voor iets kijken en ik ook en helaas hebben we het allebei niet kunnen krijgen. Dat was nou echt weer een bummer. 


Een paar maanden geleden ging mijn externe harde schijf moeilijk doen. Hij doet het met heel veel gewiebel en getrek en geduw nog wel, maar ik vond het irritant en gebruikte het niet meer. Ik zette al mijn foto's op mijn laptop en dit werkte maanden lang goed. Toch merkte ik nu dat mijn laptop een beetje vol raakte en snakte ik weer naar een externe harde schijf. Dus afgelopen donderdag bestelde ik hem op de MediaMarkt site en de volgende dag was hij al binnen.


Afgelopen zondag ben ik op kraamvisite geweest. Mijn nichtje is bevallen van een lief dochtertje Fay. Toch wel echt speciaal om zo'n klein fragiel mensje vast te hebben.

Dat was weer mijn week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.