maandag 17 februari 2014

DailySilSil 2014 - week 7


Goedemorgen, Ik heb weer een leuke dailysilsil voor jullie. Deze week was een hele wisselende week. Zo ben ik naar Den Bosch geweest en heb ik een etentje met Mari van de Ven gehad. Ook heb ik een dat op de rommelmarkt gestaan en was het natuurlijk Valentijnsdag.  Zo doe ik het tegenwoordig als ik mijn fiets stal op het station. Ik heb al eens gehad dat ik zelf mijn fiets niet goed terug kon vinden, en ik heb ook al eens gehad dat ineens iemand anders mijn fiets op ging halen. Omdat ik zelf wel weet waar die staat is het dan wel erg moeilijk uit te leggen, dus dan kan ik deze foto's sturen :D.


Blij met mijn nieuwe armcandy. Ik heb dit horloge gekocht na het artikel van Marjolein. Hij komt van Ebay en heb er precies €2,00 voor betaald. Ik kocht hem hier


Oeteldonk was mijn bestemming afgelopen maandag. Ik was uitgenodigd door World of Beauty om te dineren met Mari van de Ven. 


Het menu. Wat was het moeilijk kiezen, want eigenlijk leek alles mij lekker. 


Uiteindelijk heb ik gekozen voor de sashimi als voorgerecht. Het was echt heerlijk. I always love Sashimi.


Als hoofdgerecht heb ik Paillard , kalfsentrecote op Italiaanse wijze gekozen. Ook dit was heerlijk!. Als nagerecht had ik een Dame Blanche op een wel hele speciale manier. Ik heb er een filmpje over op instagram gezet, maar kan hem niet op de site krijgen, dus kijk het zeker even hier


Ik was er samen met Ilja. We hadden elkaar alweer een paar maanden niet gezien, dus we hadden elkaar veel te vertellen! Aankomende vrijdag zien we elkaar weer.


World of beauty is een webshop wat bestaat uit een team van leuke mensen. Deze avond was o.a.  georganiseerd door deze topper. 


We hadden een erg gezellige avond en Mari en ik hebben over alleen maar beauty dingen gekletst. Daarna vonden we dat het wel Selfie-Time was. 


Ook maar een wat meer "profi" foto gemaakt :D ... Mari was helemaal fan van mijn haar, al ben ik er de laatste tijd en niet meer zo enthousiast over. 


Thanx Coty voor de lieve Valentijns present. Ik vind het zo onwijs leuk dat de PR bureaus met leuke cadeautjes komen. Doet me echt goed!


Vanaf 9 maart ligt dit palette in de winkel en ik hoor graag of jullie hier een look mee willen zien in een Pictorial artikel zoals *hier* en *hier*

Love the love bij de Jumbo!
Er was zelfs een speciale actie bij de Jumbo. Als je precies 30 sec. met je geliefde zoende, kreeg je de boodschappen gratis. 


Ik moet iets bekennen. Ik ben Silja en lichtelijk verslaafd aan zoete aardappel uit de ActiFry... Het nadeel is dat de zoete aardappel iets duurder is dan een gewone aardappel, het voordeel is dat het een goede snack ( vergeleken met in de avond met chocola of koekjes op de bank)  is aangezien ik eigenlijk alleen aardappel met 1 eetlepel olijfolie eet. Maar goed, als het zou kunnen zou ik het elke avond doen, maar dat doe ik maar niet. Valentijns diner met vier gangen. Hier zie je gang 2 en 3, gang 1 en 4 ben ik vergeten op de foto te zetten . (oeps)


 Mijn opa ( Noah's overgroot opa) was afgelopen week jarig en afgelopen weekend gingen we even langs. Heerlijk taartje eten met opa :D En ja Noah heeft zijn haar er af.. ik zal binnenkort even wat foto's plaatsen.


Zondag stond ik samen met een vriendin op de stadjersmarkt (rommelmarkt) Ik heb wat oude spullen van mij verkocht. Vond het echt wel een leuk dagje om een keer zo te doen!


Nu ik dit aan het typen ben heb ik net gedouched en heb ik deze overnight serum in oil van TBS op gedaan. Hij voelt heerlijk aan maar dit is alleen nog maar de eerste indruk. Hij zit nu in de test en er komt vast en zeker iets over online. 


Ik krijg regelmatig mannengeuren opgestuurd. Nu schrijf ik daar niet altijd over omdat ik dat niet altijd het perfecte moment vind. Dus ik geef de geuren weg aan familie e.d. Toch leuk om te zien dat mijn broertje er ook veel gebruik van maakt, want deze David Backham Classic is al voor de helft leeg.

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.