maandag 24 februari 2014

DailySilSil 2014 - week 8


Goede morgen, afgelopen week was echt een gekken week. Er is onwijs veel gebeurd en heb heel veel gedaan. Zo ben ik lekker aan het kokkerellen geweest met Noah ,ben ik thuis veel achter de schermen bezig geweest met sillysilsil , ben ik naar de huishoudbeurs geweest en eigenlijk is er nog veel meer geweest maar ben ik gewoon de helft vergeten te fotograferen. Kijk mee naar mijn drukke week van dag tot dag. Maandag ben ik lekker oosters gaan eten met Noah. Hij wilde erg graag met stokjes eten en dit was ook dan een groot succes. Het zijn wel kinderstokjes, maar zo leert hij het wel en wordt hij later een echte chopstick pro!


Dinsdag weer lekker in de keuken met Noah. Hij vind het heerlijk om te helpen in de keuken. Hier hebben we pizzarolletjes gemaakt. Het was een groot succes!


Noah vond ze erg lekker, en ik ook. Later heeft mijn broertje er ook nog een paar gehad en ook hij vond het een groot succes. Voor herhaling vatbaar dus.


Woensdag had ik weer een lange dag school. Ik vind het niet zo'n probleem hoor, maar had deze week veel in mijn hoofd, dus dan moet je er echt even toe zetten.


Ik wilde mijn review kast even weer eens goed uitzoeken en ordenen. Ik moet zeggen dat de laatste tijd zoveel voorbij kwam dat het even weer goed geordend moet worden. Helaas kwam ik er achter dat er een douchegel gelekt had. De dader in kwestie was helemaal leeg en heeft een paar slachtoffers gemaakt. Zo zijn helaas een stuk of 5 producten niet meer te fotograferen omdat ze helemaal stuk waren door de douchegel.

Een bloggers nachtmerrie , maar gelukkig is dit de eerste keer in 4 jaar dat me dit gebeurd is.


Er kwam een leuk pakketje binnen van Rimmel en Miss Sporty. Nieuwe kleurtjes voor de lente. Hierover zullen zeker ook reviews komen!


Ik wissel continu met haar producten. Dit komt omdat ik veel test , maar ook omdat ik eigenlijk alles wel kan hebben. Nu heb ik wel twee favorieten die ik wel elke keer gebruik of steeds terug blijven komen. Dat is Aussie , en dan eigenlijk alles van Aussie ( ik ben echt fan) en de Garnier Fructies Citrus mint fresh shampoo.


Ik dacht laat ik de Perfect Waves van Remington er maar weer eens bij pakken. Wat hou ik van die krullen. Als ik er wat meer tijd voor had , had ik het bijna elke keer gedaan!


Richting stage en dan vergeten je tanden te poetsen. Ik vond het zo'n vies gevoel, dus ben maar snel de Action binnen gelopen (tegen over mijn stage) en heb snel tandpasta en tandenborstel uit het schap gepakt.


Mijn boefje had afgelopen vrijdag laatste schooldag voor de vakantie, dus speelgoed/verkleed dag. Dus hup spiderman pak aan. Ja Noah zijn haren zijn er af. Ik moet er nog heel erg aan wennen en Noah ook. Wat vinden jullie?


Vrijdag na stage direct door naar de huishoudbeurs. Ik kwam er pas tegen 5 uur, maar het was nog steeds mega druk. Ik vind het leuk hoor, maar ik ga het niet weer doen , gekkenhuis!


Ik ging samen met Ilja heen omdat we uitgenodigd waren door World of Beauty. Zij stonden met een mega stand vol leuke beauty dingen.  Hieronder een paar foto's om een sfeer impressie te geven van de beurs en de World of beauty stand.Ook stond er een stand van Rimmel en aangezien Ilja de foundation wilde en ik wel een back up van mijn poeder en mascara wilde hebben we onze slag maar even geslagen. De aanbieding was 3 voor €15 + als je een bonnetje had kon je nog een vierde product gratis uit een bak uit zoeken. Ik ging met 2 stay matte poeders en mijn favo mascara Scandal'eyes retro glam extra black. En ik koos een paarse lipgloss uit de 4e gratis bak. Dit is dan ook direct het enige was ik op de beurs gekocht heb. Nou ja, ik heb voor €1 nog twee Lidl wok mixen kocht.


Bakken vol met Nagellak. Ik kende het merk niet echt, maar alles was €1. Ik heb niks meegenomen want kom om in de nagellakken.


Leuke aanbieding van Chi , ze hadden een aantal tangen nu voor €50. 


Er was zelfs Sushi op de beurs. Je moest het hier echter kopen en de prijs kwaliteit verhouding vond ik erg tegenvallen. Het grappige was dat een hal verderop stond een stand die zo nu en dan gratis een aantal stukjes uitdeelde.


 Na twee dagen zagen mijn krullen nog steeds erg mooi! Love it!


Whoop Whoop ik spotte in de DM in Duitsland de nieuwe Luxury Lacquers van Catrice ... Ik heb er een aantal meegenomen, deze zie je morgen op de site. 


Dit is een van de holografische lakjes. Like! Maar morgen lees je er meer over.


Bij het winkelcentrum in Duitsland gingen we even naar de wc en daar vonden we een toilettasje vol met make-up. We hebben het maar laten liggen omdat we het ook niet ergens af konden geven.


Zondag zijn mijn moeder en ik ruim 1,5 uur gaan banjeren door het bos met de honden. Ze vonden het heerlijk. Hier zaten ze nog vast aan de lijn, maar ze hebben ook een groot stuk alleen gelopen.


In dit bos hebben we gelopen. Het was veel groter dan verwacht, want als we alles gelopen zouden hebben waren we echt wel ruim 3 uur aan het lopen. :S

Dat was het weer voor deze week. Aankomende week heb ik vakantie en ga ik het lekker rustig aan doen.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.