donderdag 13 februari 2014

Eigen Sieradencollectie bij House of LouVanaf vandaag heb ik iets heel leuks te melden. Ik heb een eigen sieraden collectie op de site House of Lou. Ik mocht een viertal mooie sieraden uitzoeken die mijn naam dragen. Ik laat ze vandaag in het filmpje hieronder zien. 


Zie je de video niet, kijk dan hier.

Vanaf vandaag tot en met 16 februari komt er elke dag een sieraad online die in de aanbieding is en ook nog eens zonder verzendkosten te bestellen is. Ik ben echt enthousiast en kan niet wachten om mensen met mijn sieraden te zien lopen. 


Ik weet niet wat mijn computer heeft maar deze foto is eigenlijk wit en hij doet een beetje raar. Maar zo zien de dagen er uit en elke dag komt er een sieraad online die je in het filmpje voorbij ziet komen. 

Q: Wat vind jij van mijn collectie? Voor welk sieraad zou jij gaan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.