donderdag 27 februari 2014

Jil Sander - Bath & Beauty


Vorig jaar lanceerde Jill Sander drie klassiekers in een nieuw jasje genaamd " the Essentials". Deze drie geuren zitten niet meer standaard in het assortiment maar kwamen tijdelijk terug. Omdat veel oude , maar ook veel nieuwe fans helemaal enthousiast waren over de limited edition, is hij ook dit jaar weer tijdelijk uitgebracht.  Ik heb de Bath & Beauty , en ik laat jullie er vandaag mee kennis maken.Het drietal ( Bath & Beauty , Woman III en Pure Man) zijn echt klassiekers en de wat oudere lezeressen onder ons zullen een van deze geuren misschien nog wel herkennen.


De vormgeving van de flacons is erg strak gehouden en hebben allemaal een identiek jasje. Ze zijn zo een geheel en passen erg mooi bij elkaar. Alles heeft een zwart witte basic uitstraling met een lintje die net een accent kleur geeft. De kleur van het lintje correspondeert weer met het vloeistof van de geur.

De Bath & Beauty is ontwikkelt door  parfumeur Jacques Artarit in 1981. De geur is vrij oriëntaals en normaal ben ik niet zo van die krachtige tonen. Echter door de fruitige citroen en zoete cassis veranderd dit. Zeker als er ook nog jasmijnbloesem , patchoeli en honingnectar aan toe gevoegd zijn. Hierdoor wordt de geur voor mij ineens zwoel intiem en lekker.


Ik moest in het begin onwijs wennen. Totaal niet mijn ding dacht ik. Hij is heel sterk en intens aanwezig, zeker voor een eau de toilette. Echter toen ik een paar uur daarna in de trein zat dacht ik elke keer : wie ruikt daar zo lekker, en welk geurtje is dan? Ik ging met mijn ogen elke vrouw af in de trein die om mij heen zat. Nou ik was snel uitgekeken, want er zat wel geteld 0 vrouwen om mij heen. En toen besefte ik mij ineens dat ik het was die zo lekker rook.Ik moet wel zeggen dat ik er echt voor in de mood moet zijn, want soms kan hij ook te overweldigend zijn. Ik zeg zeker aan snuffelen als je bij een parfumerie in de beurt bent.

De geuren liggen vanaf eind februari in de winkel en kosten €44,39 voor 50 ml. En zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen.

Q: heb jij klassiekers waar je niet zonder kan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.