zondag 9 februari 2014

M.A.C. Lipglass Myth - To Nude or Not To NudeNude, de kleur die door mij altijd het meest gevreesd wordt. Ik ben een opvallende lip kind of girl, maar waarom eigenlijk? Ik weet wel waarom, want met een nude tint voel ik me vaak saai. Eigenlijk nergens voor nodig, want als ik deze M.A.C. Myth op mijn lippen zie vind ik het erg mooi. 


Deze lipglass is een uitbreiding op de Myth Lipstick. Deze lipstick was een best seller en naar aanleiding daarvan hebben ze deze lipglass uitgebracht. Ondertussen is dit een goedlopende kleur uit het assortiment en ik kan wel begrijpen waarom. Het is een licht neutrale nude kleur die bij veel huidtypes past.  
 

De lipglass varianten van M.A.C. hebben een standaard sponsapplicator die snel en prettig de gloss aanbrengt.  De lipglass bevat jajoba olie waardoor het een verzorgend tintje heeft. Ik vind de verpakkingen van de M.A.C. Lipglass handig van formaat en ze gaan dan ook makkelijk de tas in. 


De lipgloss is best dik qua substantie. Niet vervelend , maar je merkt het met aanbrengen. Het is een mooie perzik-melkachtige kleur die een heel klein zilveren shimmertje bevat. Het shimmertje zie je eigenlijk totaal niet terug op de lippen, zo klein zijn ze. De lipgloss is semi plakkerig, beetje moeilijk uit te leggen, maar wat ik er mee wil zeggen is dat hij niet plakkerig is, maar voelt niet zo glad als een lipbalm of iets dergelijks. De lipgloss blijft prima zitten, wel moet je na een flinke maaltijd even bij-glossen, maar erg vind ik het niet. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de nude tint bij mij vinden. Ik vind hem erg mooi staan, al moet ik soms nog een klein beetje wennen. 

De M.A.C. Myth Lipglass is verkrijgbaar bij M.A.C. Counters en via de webshop.

Q: Wat vind jij van de Nude tinten op de lippen?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.