vrijdag 14 februari 2014

New Bag : PiP Winter Wonderland Messenger Bag


Ik ben altijd op zoek naar mooie en handige tassen waar veel in kan voor school of trip naar Amsterdam. Meestal ga ik voor zwart, maar zo nu en dan wil ik een keer wat anders. Ook al gaan wij als dames meestal voor het veilige zwart, we houden zo nu en dan ook van kleurrijke varianten. Zo was ik helemaal weg van deze Pip Studio Winter Wonderland Messenger Bag. Een tas waar je handig je documenten in kunt doen en die je hele outfit opvrolijkt. De tas is best groot , 38 x 13 x 28 cm , Mijn laptop past er helemaal in, al moet hij wel een heel klein beetje schuin staan. Hij is gemaakt van kunstleer en pvc , wat ik een beetje jammer vind want ik hou van echt leer, maar ik snap dat de opdrukken van PIP dan bijna onmogelijk zijn. 

Wat ik het leuke aan deze PIP tassen vind , is dat ze eigenlijk nooit hetzelfde zijn. De opdruk is altijd net een beetje anders en zit nooit op dezelfde plek. 


Ik vind persoonlijk dat PIP altijd erg veel aandacht legt op de afwerking. Zo is alles netjes gestikt en zorgen ze er voor dat alles van een goede kwaliteit is. Zo gaat de kwaliteit van de tas ook niet snel achteruit na het dragen van een aantal keer. 

Voor op de tas zitten twee gespen. Dit zijn sier gespen, want hij gaat open en dicht door een magneet sluiting. De verstelbare schouderband heeft een klein zacht kussentje er in zitten. Hierdoor krijg je minder snel last bij het dragen van zware spullen. 


Binnen in de tas is het interieur eigenlijk heel simpel gehouden. Het bestaat uit een groot en een klein vak. Het grote vak is echt bedoeld voor een laptop of mappen en documentatie. Het bruine kleinere vak is juist erg geschikt voor andere belangrijke dingen.

Dan zitten er in het grote vak ook nog een paar kleine vakjes. Zo heb je een telefoon vakje, een pennenvakje, een overige vakje en een ritsvak. Handig om overal wat in te kunnen stoppen en zo raak je het ook minder snel kwijt. Ik vind de tas echt onwijs leuk. Ik heb hem nu een paar keer in gebruik gehad en ik moet zeggen dat hij er nog steeds als nieuw uit ziet. Het is een grote opvallende tas, want ik merk dat mensen wel echt even kijken. Ook zie je zo nu en dan herkenning, want de echte PIP lovers herkennen hem wel. 

Hij komt overigens uit de winter wonderland collectie. Dat is de nieuwste collectie die PIP op dit moment heeft. De tas kost €159,95 en is een kleine investering, maar daardoor krijg je wel een kwalitatief goede tas die lang mee gaat. Je kunt de tas o.a. krijgen bij een tassenwinkel of via de PIP webshop

Q: Wat voor tas gebruik jij voor je laptop? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.