dinsdag 4 februari 2014

*new* Essence All About Nude en Candies Palettes


Over ongeveer twee weken liggen ze in de winkel, de nieuwe Essence collectie. Afgelopen weekend spotte ik de collectie al in Duitsland en heb ik mijn mandje vol gegooid met nieuwe producten. Vandaag laat ik de Essence All About ... Palettes zien. Er komen totaal 4 varianten, ik kon er twee vinden en heb deze meegenomen omdat ik ze er erg mooi uit vond zien. De palettes zien er netjes uit. Ze hebben een doorzichtige verpakking en zo kun je de kleuren erg goed zien . De twee varianten die ik hier heb is de Nude en de Candies variant. Twee verschillende varianten die beide direct mijn aandacht trokken

Ik moet zeggen dat ik ze er veelbelovend uit vind zien. Ze doen helemaal niet aan als €3,49 palettes. Ik vind ze er qua kleuren erg mooi uit zien.


Het nude palette is niet heel erg vernieuwend , maar heeft wel erg mooie kleuren. Dit zijn echt mijn go to kleuren en dan is zo'n klein palette super handig voor onderweg. Zeg nou zelf iedereen heeft wel een aantal van deze kleuren , of zou deze graag willen hebben. 


De kleuren zijn erg mooi op elkaar afgestemd en hebben allemaal een beetje een roze , bruine en aubergine kleuren. Alle kleuren hebben een shimmer of een glans finish en zijn daarom goed te combineren. 

De bovenste rij. 
De onderste rij. 

De oogschaduws hebben een prima pigmentatie. Ze zijn iets kruimelig en de donkere kleuren zijn sterker gepigmenteerd dan de lichtere. Zoals de tweede en vierde kleur van links moest ik drie keer swatchen tot dit resultaat. De rest is met één swatch gebeurd. 

Het is zeker voor de prijs een aanrader. Ik neem hem ook heel makkelijk mee omdat ik het toch een beetje zonde zou vinden als mijn dure Urban Decay of Too Faced palettes stuk zouden gaan.


De Candies variant vond ik erg vernieuwend en leuk. Totaal wat anders dan het gemiddelde palette en mooi met pastel-achtige tinten. Leuk om zo nu en dan eens mee te gaan spelen. 


De kleuren zijn lekker speels en het zijn net snoepjes in kleine vakjes. Ik vind dat Essence echt een goede keuze heeft gemaakt met dit palette. Ik ken geen één palette die er zo uit ziet. Ook dit palette bevat alleen shimmers en glans oogschaduws. 

De bovenste rij
De onderste rij.

De kleuren zijn voor lichte pastel tinten prima gepigmenteerd. Je kunt ze ook erg goed opbouwen. Ik vind de kleuren zacht aanvoelen en ze blenden net als het nude palette erg goed. Ook deze hebben een beetje fall out, maar nog steeds ben ik enthousiast. 


Hier heb ik een look gemaakt met het nude palette. Hier zal ik binnenkort een stap voor stap tutorial van laten zien. De look die jullie morgen gaan zien in niet een look met dit Essence palette, maar heeft er iets van weg. 


Ik vind de palettes van Essence erg leuk. Ze zijn vernieuwend , handig en makkelijk in gebruik. 

Ze liggen volgens Essence vanaf 10 februari bij Kruidvat in de winkel voor €3,49.

Q: Wat vind jij van de palettes? Voor welke zou jij gaan?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.