donderdag 6 februari 2014

*new* Essence Effect Nails 04 Skyfall & 11 Party Crasher


Ook in deze assortimentswisseling van Essence zitten een aantal erg mooie lakjes. Zo komen er ook een aantal nieuwe Essence Effect Nail Polish lakjes. Totaal zijn er 14 verschillende varianten en ik heb er twee mee genomen. Ik moest mij heel erg inhouden, want ze waren stuk voor stuk mooi. Vandaag een Metal Sugar en een glitter jewels.


Essence heeft de flesjes hetzelfde gelaten. Ik vind dat altijd wel een pluspunt, want ik hou er niet van als een merk continu met de flesjes zit te rommelen. Je ziet al direct dat het nagellakken zijn met veel glitters en veel effecten. Daarom was ik ook het meest nieuwsgierig naar deze twee, ook omdat ik nog niet zoiets in mijn stash heb zitten. 


04 Skyfall:
Ik ben helemaal fan van dit lakje. Hij dekt erg goed in twee laagjes, heeft het sand style effect (metal sugar zoals Essence dit noemt) en het is een kleurtje die ik nog niet eerder heb gezien in een sand style effect lakje. Ze drogen prima en met of zonder topcoat, het ziet er top uit. Hier op de foto's hebben ze geen topcoat, maar met een top coat wordt het iets glanzender.  Ik vind het echt een zeemeerminnen kleurtje met de aqua- blauw en groen. 


11 Party Crasher:
Toen ik dit lakje kocht dacht ik dat hij ook een beetje het sand style effect zou hebben. Dit is totaal niet zo. Het is een erg mooi en goed dekkend lakje die eigenlijk alleen uit paarse glitters bestaat. Hij heeft zoveel glitters er in zitten dat de foto's hierboven maar twee dunne laagjes zijn. Ik vind het een erg mooi lakje, zeker ook voor over een andere kleur heen. Wil je voor een echte party nail gaan, dan moet je echt dit lakje hebben. 


De lakjes liggen officieel over ongeveer een week in de winkel voor €1,99. Ik kreeg afgelopen dagen van een aantal lezeressen al berichtjes dat ze hier en daar al de winkels binnen druppelen. Je kunt het proberen, maar ik kan je geen garantie geven dat het al in de winkel ligt. 

Q: Wat vind jij van deze twee? Welke spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.