woensdag 26 februari 2014

Nieuw van Nivea: 3 in 1 Micellar cleansing waterNivea kwam deze maand uit met een nieuwe cleanser voor het gezicht: de 3 in 1 Micellar Cleansing Water, speciaal voor de gevoelige huid. De cleanser maakt gebruik van de zogenaamde micellaire technologie: het werkt als een soort magneet en neemt zo onzuiverheden en (resten) make-up op, op een milde wijze. Je zou dus in principe niet eens hoeven wrijven om ervoor te zorgen dat de cleanser zijn werk doet! Nu is dat natuurlijk wel handig, als je met een wattenschijfje je huid reinigt. Je hoeft in ieder geval niet superhard te wrijven om je huid goed te reinigen.

Wat ik merk bij het gebruik: er komt lekker veel mee op het wattenschijfje. Klinkt misschien een beetje vies, haha, maar het geeft wel het gevoel dat je huid goed schoon wordt. Deze voelt ook lekker zacht en fris na het gebruik van de cleanser. Ik vind het tot nu toe fijn spul om dagelijks te gebruiken voor mijn gezicht.  De effecten voor mijn huid op lange termijn weet ik nog niet, want zo lang gebruik ik deze cleanser nog niet. Maar: ik blijf 'm nu wel gebruiken! Ik heb verder niet per se een gevoelige huid, maar het kan natuurlijk geen kwaad om iets te gebruiken uit de Sensitive-lijn.

Prijs €5,99 voor 200ml.

Heb jij deze cleanser al geprobeerd? Lijkt het je wat?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.