vrijdag 21 februari 2014

NYC Twistable Intense Lip colors


Je ziet ze overal, elk merk heeft ze wel in het assortiment , en ik ben fan! Waar heb ik het over? De NYC cityproof twistable intense lip colors. Deze lipsticks in jumbo potlood verpakkingen zijn handig , makkelijk in gebruik en geven mooi kleur af. Benieuwend welke kleuren ze hebben, kijk dan snel verder.


Je hebt al een lange tijd de chubbysticks van Clinique , maar deze geven mij toch iets te weinig kleur af. Dan heb ik een aantal varianten van de Revlon just bitten kissable balm stain. Deze zijn erg fijn. Echter zijn ze iets droog, iets duurder qua prijs en moeilijk verkrijgbaar aangezien ze niet in Nederland te koop zijn. Dus dan zijn deze intense lip colors van NYC echt een perfecte vervanger.


De verpakking vind ik erg handig. Ze houden lekker vast en het draaimechanisme werkt makkelijk. Wel ben ik soms een beetje bang om de intense lip color gewoon los in mijn tas te gooien , want de dop kan voor mijn gevoel soms wat los gaan. Maar dan moet ik er zelf ook maar om denken om hem in mijn toilettasje te doen.


De intense lip colors geven veel kleur af, voelen erg prettig aan op de lippen en brengen ook gemakkelijk aan. Ze hebben een mooie glans en ze lopen niet uit.

In het begin heb je een mooie punt aan de lipstick zitten. Dit gaat na een tijdje gewoon weg. Echter blijft het aanbrengen wel makkelijk. Je kunt er nog erg goed en precies je lippen met stiften.

Totaal zijn er 7 kleuren verkrijgbaar. Ik heb er zelf 4 op foto voor jullie.

30 Metropolitan Mauve
31 Gramercy park plum
40 South Ferry Berry
50 Park Slope peach

30 Metropolitan Mauve
Ik hou wel van dit soort kleurtjes. Wel moet je oppassen, want soms kan deze roze een beetje trashy lijken. Dus pas hier een beetje mee
op... Combineer hem goed met een leuke outfit, mooie make up en leuke hairdo

31 Gramercy park plum
Ook al zo'n geweldig kleurtje. Rond deze tijd van het jaar zijn dit echt mijn favo kleurtjes. Het plum paars achtige is niet zo standaard
als rood en oogt wel heel classy.

40 South Ferry Berry
Mooie rode kleur met roze ondertoon. I like a lot! Hij is lekker vel
en opvallend. Maar wel een beetje een standaard kleur die veel meiden waarschijnlijk al hebben.

50 Park Slope peach
Als laatste deze nude peach achtige kleur. Vaak staan de nude achtige kleuren mij niet helemaal, maar deze vind ik erg goed bij mij passen.
Dit komt waarschijnlijk door de peach kleurige ondertoon.


Ik ben erg tevreden over de NYC cityproof twistable intense lip colors. Ze zijn erg prettig in gebruik. Ze blijven niet denderend lang zitten, want na een goede vette maaltijd moet je echt wel even bijstiften. Maar omdat het zo gemakkelijk aanbrengt vind ik dit niet zo'n probleem.

De NYC cityproof twistable intense lip colors zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het kruidvat en Trekpleister voor EURO 3,99.

Na het maken en schrijven van dit review heb ik de overige 3 kleuren ook ontvangen. Willen jullie hier nog swatches of een review van zien? Laat dit dan even weten!

Q: wat vind jij van de intense lip colors? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.