zondag 9 februari 2014

Pers Zondag #71


Goedemorgen,vandaag heb ik weer een leuke perszondag voor jullie. Hij is niet bom vol, maar heeft wel . leuke merken zoals : be mineral, Nivea, Super Trash , hannah, Melk meisje , MAC en Hema. Kijk mee naar leuke nieuwtjes die binnenkort in de winkel liggen. 


Be mineral Perfect Brow 

Niets is zo bepalend voor je uitstraling als goed gevormde en mooi gedefinieerde wenkbrauwen. Deze geven je blik een krachtige en geraffineerde uitstraling. Nieuw van beMineral® zijn de Mineral Loose Brow Powders, welke verkrijgbaar zijn in 3 natuurlijke bruintinten. Hiermee geef je de wenkbrauwen een intense expressie en dito power
BeMineral® Mineral Loose Brow Powders              € 15,75/stuk
De producten worden inmiddels verkocht bij meer dan 100 gespecialiseerde beMineral®-salons, verspreid door Nederland. 

Liefde in een blikje

Verras je geliefde op Valentijnsdag met een klein blauw blikje boordevol pure liefde. Als ode aan de liefde is het vertrouwde blauwe NIVEA Crème blik versierd met hartjesmotieven. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de blikken worden in een gelimiteerde oplage uitgebracht. NIVEA Crème limited edition ’Flakes of Love’, ‘Love on top’ en ‘Heart mates’
€ 1,69 voor 75 ml
€ 2,84 voor 150 ml
€ 4,36 voor 250 ml

Super Trash by Albert Heijn 

ST. ontwikkelde speciaal voor Albert Heijn exclusieve items die inspelen op verschillende nationale 'feestdagen'. In de week van 10 februari treffen klanten in 600 deelnemende Albert Heijn-winkels de eerste “VALENTIJN GIFT SUITE” displays aan waarin vijf leuke Valentijnscadeaus gepresenteerd worden.   
 
Items Valentijns Gift suite
De eerste ST. gifts die klanten bij Albert Heijn aantreffen, zijn: 
  • een zilveren coated fake leather beauty case
  • een zwarte, quilted notebook van A5 formaat
  • een luxe manicure set, uitgevoerd in silver coating
  • een speels armbandensetje in zwart en roze
  • en een zwarte, quilted phone case
De gifts variëren qua prijs tussen de 4,95 en 9,95 euro.   

Huidcoach app van Hannah

Eind vorig jaar werd door hannah de unieke huidcoach App gepresenteerd. Deze app werd speciaal voor hannah ontwikkeld met daarin inmiddels 27 belangrijke huidverbeterende vragen en antwoorden. Voor wiens vraag er niet tussen staat, heeft hannah een ludieke actie bedacht, waarbij men kans maakt op geweldige prijzen!

De huidcoach App kan worden gedownload via de App Store (onder de naam “HannahApp”) of als Android app via Google Play (onder de naam “Huidcoach”). In deze App staan naast uiteenlopende vragen en antwoorden, evenals tips over de huid en huidverbetering. Via de zoekfunctie kunnen consumenten tevens eenvoudig de dichtstbijzijnde huidcoach vinden. 

Melkmeisje Pioenroos en katoen

Cleopatra wist het al: melk is goed voor een mooie, zachte én goed verzorgde huid. Ook Melkmeisje kent dit schoonheidsgeheim reeds sinds 1879!  Nieuw binnen de lijn bad- en douchecrèmes is de vochtregulerende formule op basis van Pioenroos & Katoen, verrijkt met verzachtende en intensief verzorgende ingrediënten, melk proteïnen en katoen extract.
Melkmeisje Pioenroos & Katoen Bad- en Douchecrème € 3,35/1000 ml.

M.A.C. False Lashes kleur mascara's 

MAC heeft de False Lash mascara al een tijd in het assortiment en deze zorgt voor een directe transformatie van je de look. Nu heeft MAC de false lashes mascara een apart tintje gegeven waardoor je mooi gekleurde wimpers krijgt. Totaal zijn er 4 kleuren en gaan ze €22 kosten. 

Blue Charge bright mid-tone blue
Counterfeit Brown mauvey brown
Artificial Aubergine eggplant
False Black black


Hema Huidverzorging 

Vanaf maandag 3 februari heeft HEMA twee nieuwe gezichtsverzorgingslijnen. It’s my beautiful skin day en hello mirror guess my age verfrissen en beschermen je huid. De hydraterende gezichtsverzorging van it’s my beautiful skin day bestaat uit een dag- en nachtcrème, serum en gezichtsreinigers. Met de hello mirror guess my age lijn houd je tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk op afstand. Dit assortiment biedt voor elk huidtype én alle huidleeftijden de juiste match. De verzorgingslijnen zijn verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hema.nl. 

Dat was het weer voor deze week.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.