zondag 16 februari 2014

Pers Zondag #72


Goedemorgen, Valentijnsdag is weer voorbij dus de Moederdag , pasen en andere 'feestdagen' komen er al weer aan. Deze week zijn er nieuwtjes over L'oréal , Nivea ,  Paula's Choice, Douglas, yves rocher en alessandro.


Nivea Sensitive

Een rode, trekkerige en droge huid is erg vervelend. Overgevoeligheid door vuil, stress en zelfs de stoppelbaard van je geliefde kunnen leiden tot huidirritaties. 62% van de Nederlandse vrouwen heeft last van een gevoelige huid. Het kan je belemmeren in je dagelijkse doen en laten, je in verlegenheid brengen en er zelfs voor zorgen dat je minder geniet. Gelukkig is er nu de NIVEA 28 Dagen Test. NIVEA is overtuigd van de werking van de nieuwe Sensitive productlijn en geeft je het aankoopbedrag van je NIVEA-producten terug als het na 28 dagen de roodheid, trekkerigheid en droogheid van jouw gevoelige huid niet vermindert. Door het aangaan van deze test en een aantal kleine veranderingen in de dagelijkse routine zitten vrouwen weer lekker in hun vel. Kom maar op!

Ga voor meer informatie over NIVEA en de nieuwe NIVEA 28 Dagen Test naar nivea.nl/sensitive of www.facebook.com/NIVEANederland.

Paula's Choice Earth Sourced

‘Groen’ oftewel eco-verantwoord consumeren in de breedste zin des woords is wereldwijd een belangrijk issue en wordt steeds belangrijker. Steeds meer merken ontwikkelen hun cosmeticaproducten op basis van daadwerkelijk aantoonbare, natuurlijke ingrediënten. Paula’s Choice biedt met de Earth Sourced-huidverzorgingslijn een drietal producten op basis van 98 tot 99% uitsluitend natuurlijke ingrediënten!
De producten zijn online te bestellen via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl en worden tevens verkocht via diverse professionele schoonheidssalons.
Verkoopprijzen:
  • Paula’s Choice Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel                   € 17,50/200 ml.
  • Paula’s Choice Earth Sourced Natural Refreshing Toner                           € 17,50/148 ml.
  • Paula’s Choice Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer      € 21,00/60 ml.
  • Paula’s Choice Earth Sourced, set 3 producten met 10%korting                € 50,00

Alessandro Tres Chic

Poederige nude tinten en romantische kleurschakelingen van rood. De nieuwe kleuren nagellak van Alessandro zijn uitgesproken, zonder overheersend te zijn, stijlvol, tijdloos maar ook helemaal on trend. De tinten zijn verkrijgbaar in zowel striplac als de 5ml reguliere variant. Oh la la la.... Trés Chic.

L'oréal Les Blancs Nail polish

Na een seizoen waarin clean, puur en minimalisme de hoofdrol speelden is wit de grote inspiratiebron geworden voor een compleet nieuwe lakgarderobe. De it-collectie Les Blancs  is verkrijgbaar in 10 frisse, pure en opvallende ‘white-wash’ tinten. Gemixt met een vleugje kleur is er een onderscheidende collectie
ontstaan. Wit staat voor futuristisch, sportief, de nineties maar is ook  romantisch… Kortom: wit, in verschillende gedaanten, wordt een onmisbaar accessoire voor komend lente/zomer seizoen! Color Riche Le Vernis Les Blancs, 5 collecties, 10 tinten zijn verkrijgbaar vanaf maart 2014 voor € 5,99.

Moederdag bij Douglas

De mooiste, nieuwe accessoires voor alle lieve moeders van Nederland kunt u vinden bij Douglas! Van vrolijke items voor de badkamer tot stijlvolle eyecatchers. Speciaal voor Moederdag of als mooi cadeau om uzelf mee te verwennen.
Parfumerie Douglas selecteert altijd de meest liefdevolle cadeaus om mama op deze dag in het zonnetje te zetten. Ontdek deze en andere accessoires in de Douglas stores en op www.douglas.nl

Afslanken doe je gemakkelijk in 3 stappen met Yves Rocher 

Het afslankmechanisme is gebaseerd op een complex evenwicht tussen de opslag en de afvoer van vetten in en uit de vetcellen. Er zijn tal van factoren die het evenwicht van dit mechanisme kunnen verstoren zoals gebrek aan lichaamsbeweging of een onregelmatig voedingspatroon.

Resultaat: het mechanisme raakt uit balans en wordt vergrendeld zodat de vetten zich gaan ophopen.

In de onderzoekslaboratoria voor natuurlijke cosmetica van Yves Rocher is een krachtige molecule ontdekt in het hart van de vrucht Mangostan: γ-Mangostan. Deze molecule heeft een vetafdrijvende, vochtafdrijvende en verstevigende werking. Kijk voor meer info op Yvesrocher.nl

Dit was het weer voor deze week.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.