donderdag 6 februari 2014

Pictorial #1 : Romantic Valentine look


Nog even en het is alweer de dag van de liefde. Nu merk ik dat wij als nuchtere Nederlanders er niet zo heel veel mee doen. Toch hoop ik dat de verliefde lezeressen van Sillysilsil toch lekker uit eten gaan of misschien iets anders leuks gaan doen met hun 'love of your life'. Daarom heb ik deze Valentijns look gemaakt voor jullie en hoop ik dat jullie er je inspiratie uit kunnen halen. 

Stap 1. Begin met een schoon canvas. Ik maak hier wel gebruik van een basis. 


Stap 2. Ik heb als basis de Bourjois Color Edition 24H in 05 Prune Nocturne aangebracht. Dit heb ik gedaan met een blending kwast en dit heb ik rustig opgebouwd zodat je geen last hebt van creasen. Ik breng deze best tot hoog aan. Stap 3. Met de Teeez Magic Pigment Powder in Outta Control  ben ik met een platte oogschaduwkwast over het bewegend ooglid gegaan. 

Stap 4. Daarna heb ik de PupSatin Finish Baked eyeshadow in 04 Peach Rose in de binnenooghoek aangebracht en heb ik dit licht door geblend tot de helft van mijn ooglid, dit heb ik onder oog gedaan. 
Met de Pupa Satin Finish Baked eyeshadow in 402 Dark Brown heb ik in de buitenste hoek van mijn oog een beetje accent aangebracht Dit heb ik in een V-vorm gedaan en heb dit doorgewerkt tot onder mijn oog. Ik laat expres mijn waterlijn licht zodat mijn ogen optisch groter lijken en toch wat opener blijft. 


Stap 5. Als laatst breng ik bij het oog een klein dun zwart lijntje met de Make up studio eye definer in Black en een laagje mascara met de Scandaleyes Retro Glam Extra Black. 
Om het wat meer extra glam te geven heb ik nog een halve kunstwimper aangebracht voor de extra romantische feeling. 


Stap 6. Nu kun je er voor kiezen om het zo neutraal te laten en alleen een lipbalsem te gebruiken. Ik gebruikte de Burt's Bees lip balm met granaatappel. 


Stap 7. Wil je het toch wat intenser, dan kun je nog een lekker opvallende lipkleur gebruiken. Ik heb als lipliner de Make up for Ever aqua lipliner nummer 16 gebruik. Als lipstick heb ik d Sephora Color lip last 12 Royal Raspberry - Matte Fuschia gebruikt.


Ik vind het een erg mooie en geslaagde look. Ik wil nu ook vaker een look gaan maken, echter wil ik dan wel graag weten of hier interesse in is. 

Q: Wat ga jij met valentijnsdag doen? Wil jij vaker looks zien?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.