dinsdag 18 februari 2014

Pictorial #3 : Royal Emerald Green


Ik heb de smaak een beetje te pakken van looks maken, dus vandaag heb ik weer een makkelijke Pictorial voor jullie. Vandaag heeft wel een persoonlijk leuk tintje, want ik heb mij laten inspireren door mijn eigen oorbellen van mijn collectie bij House of Lou , de Royal Emerald GreenStap 1: Ik gebruik een basis van P2 over mijn gehele oog. Ik breng eigenlijk altijd een basis aan maar laat dit niet altijd zien. Een basis zorgt er gewoon voor dat de look mooier en beter blijft zitten.  Daarna heb ik alleen op het bewegend ooglid een laagje Scandaleyes eye shadow stick in 02 Bulletproof Beige aangebracht. Dit heb ik met mijn vinger lichtelijk verdeeld, dit vooral omdat hij anders te dik wordt voor deze look. 

Stap 2: Breng een lichte champagne kleur aan over het gehele oog. Zoals je kunt zien is de kleur op het bewegend ooglid wat intenser en dat komt door de shadow stick die er onder zit. Ik gebruikte hier nummer 07 van het merk U.M.A. Dit merk wordt in Duitsland nog wel verkocht, maar deze variant was ooit een van mijn eerste make-up producten en is niet meer verkrijgbaar. 


Stap 3: Breng een zacht groene kleuren aan in je arcadeboog en blend dit goed uit. Hier heb ik gebruik gemaakt van de M.A.C. Swimming 

Stap 4: Ik heb vooral de nadruk gelegd aan de onderkant van mijn oog door een redelijke dikke lijn aan te brengen net onder de wimperrand. Dit heb ik gedaan met de Bourjois Contour Clubbing waterproof pencil in 50 loving green. Over de loving green heb ik met een dun penseel een laagje Fledgling van Illamasqua gedaan. Zo gaat de kleur meer naar de oorbellen waar deze look op ge├»nspireerd is. 

Stap 5: Verder breng ik de Bourjois Contour Clubbing waterproof pencil in 50 loving green op mijn waterlijn aangebracht en heb ik een heel dun lijntje langs mijn bovenste wimperrand gedaan.


Stap 6 : Ik breng een laagje Rimmel scandaleyes retro glam extra black aan. Vervolgens breng ik een halve kunstwimper aan om net dat beetje extra te geven. 

Stap 7 : Op mijn lippen heb ik de Rimmel Apocalips lip laquer in 101 Celestial aangebracht. Deze kleur is zacht en lief, maar toch opvallend. 

En klaar is je look. 


De look vind ik persoonlijk erg goed passen bij de oorbellen. Het wordt allemaal 1 mooi geheel. De oorbellen zijn op dit moment in de shop in de aanbieding voor €3,95. Geen geld voor mooie opvallende oorbellen. 
  

Natuurlijk hoef je zelf niet alle producten nieuw aan te schaffen maar kun je gewoon kijken wat jij in de stash hebt.

Edit: Ik heb gemerkt dat mijn collectie al bijna uitverkocht is, alleen de oorbellen zijn nog verkrijgbaar.


Q: Draag jij wel eens een groene kleur?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.