woensdag 26 februari 2014

Pictorial #4 : My Rosy Valentine


Ik heb jullie twee Valentijns inspiratie looks laten zien ( zie hier en hier ) en nu was natuurlijk de vraag wat ik tijdens Valentijnsdag droeg. Ik ben juist een beetje de andere kant op gegaan en ben voor een 'my Rosie' valentine look. Kijk mee hoe jij deze ook kan maken. 


Stap 1: Begin met een primer. Ik heb hier gebruik gemaakt van de Sans Soucis Smoothing eyeshadow base. 

Stap 2: Ik maak voor deze hele look gebruik van het Dior Rosy Nude (534) palette. Dit palette komt uit de 2011 zomer collectie , dus helaas niet meer verkrijgbaar. Echter zijn de kleuren goed te vervangen door andere merken.  Ik gebruik de lichtste beige kleur als highlighter onder mijn wenkbrauwbot en vervaag dit een klein beetje door naar onderen. 


Stap 3: Ik gebruik de wat zacht goudkleurige oogschaduw op mijn bewegend ooglid. Dit blend ik heel lichtjes uit naar boven. Zo komen de twee kleuren bij elkaar , maar zorg er voordat in het midden bij je arcadeboog bijna geen kleur zit. 

Stap 4: Met de donkerste keur van het palette , hier een mocca bruine kleur, ga ik in mijn arcadeboog aan de slag. Ik breng dit best stevig aan, als je maar voldoende blend wordt hij weer wat subtieler. 


Stap 5: Daarna pak ik de centrale kleur van dit palette , hier is dat een subtiele zacht roze kleurtje. Deze breng ik weer over het bewegend ooglid aan. Dit doe ik tot ik het gewenste roze resultaat heb. Ik blend hem minimaal, maar probeer en niet echt meer aan te zitten.

Stap 6: Om de look iets intenser te maken breng ik met een bruin oogpotlood een bruin lijntje onder het oog aan. Ook werk ik het een beetje uit langs mijn bovenste wimperrand. Daarna ga ik er nog licht met de mocca bruine kleur er over heen. Hierdoor zorg je er voor dat de oogpotlood beter blijft zitten.


Stap 7: Om het wat spannender en speelser te maken heb ik een dun lijntje glitter eyeliner. Ik heb hier de Starry Eyed Glitter Liqued Eyeliner van Too Faced gebruikt in Mad Mad Love. 

Stap 8: Als laatst voeg ik mij favoriete mascara toe en is de ooglook klaar. 


Stap 9: De lippen. Deze heb ik echt wat extra glam gegeven. Zo heb ik eerst de Essence Stay matt lip cream gebruikt in 02 smooth berry. Daarna ben ik er met een M.A.C Dazzleglass gebruikt in de kleur Like Venus. 
Ik hoop dat jullie het een inspirerende look vinden en dat er mooie looks uit mogen voortvloeien. 

Q: Wat droeg jij met Valentijnsdag

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.