woensdag 19 februari 2014

Unboxing : World of Beauty Goodiebag


Vandaag heb ik een mega goodiebag te 'unboxen' voor jullie. Het is de tas die ik meekreeg na een gezellig avondje met World of Beauty en Mari van de Ven. Dit filmpje is totaal niet bedoeld om ogen uit te steken. Dit heb ik opgenomen omdat ik één: weet dat jullie dit soort filmpjes leuk vinden, en twee: Ik weet niet goed waar jullie reviews van willen zien. Dus laat zeker even weten waar jij graag een artikel over ziet verschijnen. 


Zie je de video niet, kijk dan hier

Q: Waar zie jij graag een review over?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.