woensdag 5 februari 2014

Winactie 3000 Bloglovin followersLieve Lieve Lieve dames. Wat moet ik nou zeggen. Zo ineens was het magische getal er. Ik heb de 3000 Bloglovin followers gehaald. Drieduizend, ik kan het gewoon niet bevatten. Het ging ineens zo snel, want een week geleden stond de teller op 3000 en nu is hij er al weer flink naar boven gegaan. Omdat ik jullie allemaal heel erg dankbaar ben wil ik jullie bedanken met een leuke winactie. Ik geef een Mega Essence pakket weg met veel producten die ik zelf ook in gebruik heb. Het pakket bestaat uit ruim 20 producten en doe ik in dit leuke Essence tasje. Handig voor onderweg, want ik gebruik hem ook geregeld. 

Hoe maak je kans?

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op een groot Essence pakket bij #sillysilsilcom op 
http://goo.gl/jUJGiP RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd zeker omdat het nu 3000+ is) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Vanaf wanneer volg jij mij?
6. Je kunt meedoen tot 12 februari 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. 


Volg jij mij al op Bloglovin

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.