woensdag 26 maart 2014

Alyssa's favoriete doucheproductenEr zijn zoveel verschillende doucheproducten die ik heb gebruikt en heb geprobeerd, maar hiervan zijn er toch een paar die eruit springen als favorieten. Bijvoorbeeld de shampoos en conditioners van Dove vind ik altijd erg fijn, en deze werken voor mij ook heel goed! Verder ben ik eigenlijk fan van alles wat naar kokos ruikt, dus deze heerlijk geurende showercrème kon niet missen in dit rijtje. Daarnaast gebruik ik sinds een aantal maanden een shampoo en conditioner van Aussie waar ik meer dan tevreden over ben! Kijk je mee?

De paarse Palmolive douchegel is een van mijn favorieten die niet zo snel (of nooit) zal veranderen: ik hou zó van de geur, ik vind hem hemels! Dit product blijf ik kopen.

Van Dove heb ik al een aantal lijnen shampoos en conditioners gebruikt, en ik moet zeggen dat ik ze tot nu toe allemaal erg fijn vind. De afgelopen tijd heb ik de Split Ends Rescue-lijn gebruikt, waar ik dezelfde goede ervaring mee heb. Oké, het zorgt er niet voor dat eventuele gespleten puntjes verdwijnen (I wish), maar mijn haar lijkt er iets minder pluizig en zachter van te worden.

De producen van Aussie had ik hiervoor nooit geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik wel fan ben van deze Frizz Miracle-producten. Ik heb het idee dat mijn haar er tegelijk minder pluizig en meer glanzend van is geworden. Niet na het eerste gebruik, maar na een aantal keren (weken) gebruik. Fijn spul!

Ik gebruik ook vaak een combinatie van haarproducten: de shampoo van Dove en dan de conditioner van Aussie of andersom. Werkt ook fijn! Verder moet ik zeggen dat ook het wat minder vaak wassen van mijn haar (nu meestal 1/2 keer per week) ook heeft bijgedragen aan de meer glans en minder pluis. Tenminste, zo lijkt het! Mijn haar wordt in ieder geval helemaal niet snel vet, en dat is heel fijn.

Wat zijn jouw favoriete (dagelijkse) producten?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.