woensdag 19 maart 2014

Alyssa's top 4 favoriete parfumsEigenlijk kan ik niet heel goed tegen parfum (ik moet er vaak van niezen), maar ik draag het toch. Al draag ik dan geen eau de parfum, maar heb ik liever eau de toilette. Iets minder zwaar! Vandaag wil ik mijn top 4 meestgebruikte en geliefde 'parfums' met jullie delen! De eau de toilette die zeker weten op nummer 1 staat? Miss Dior Chérie L'eau van Dior! Ik vind het ook heeeel erg jammer dat die discontinued is. Gelukkig heb ik dit flesje nog, en heb ik mijn andere parfums nog natuurlijk!

Je kunt denk ik wel zien dat ik fan ben van frisse (appel)geurtjes? En waarschijnlijk spot je ook wel dat het groene flesje een nepperd is, haha. Het is een veel goedkopere versie van Be Delicious van DKNY, maar ik vind 'm heel goed ruiken. Oké, hij blijft niet erg lang zitten, maar dat neem ik dan maar voor lief! De rode versie heb ik wel van DKNY zelf; een heerlijke geur die ik al jaren gebruik en waar veel herinneringen aan zitten.

Hebben jullie dat ook, dat een (parfum)geur je zo meeneemt langs allerlei herinneringen van toen je de geur droeg? En wat zijn jullie favoriete parfums?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.