zaterdag 8 maart 2014

Birthday Bash Day 5 : Remington Wet 2 StraightVandaag heb ik een prijs die ik zelf nog met grote regelmaat gebruik. De Remington Wet 2 Straight style tang. Ik heb hier ruim anderhalve jaar geleden een review over geschreven, deze lees je hier (klik hier). Ik vind het een erg fijne styletang die voor iedereen geschikt is en jij kan nu kans maken op een exemplaar.Jullie krijgen natuurlijk een spik splinter nieuwe die nog dicht in de doos zit. Wat moet jij doen om kans te maken op deze style tang: 

HOE MAAK JE KANS: 

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op een Remington Style Tang bij mijn #BirthdayBash op http://goo.gl/cCtfKD RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter of je voor stijl of krullend haar gaat?
6. Je kunt meedoen tot 15 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.