zaterdag 15 maart 2014

Birthday Bash Day 11 : 4x Oilily SetjesVandaag heb ik een erg leuke winactie die beauty met fashion combineert .Oilily is een erg mooi merk en ik vind al jaren de tassen van Oilily geweldig. Ooit hoop ik nog eens met een mooi exemplaar om mijn arm te lopen. Ik mag jullie alvast blij maken met een leuk setje van een toilettasje en een lipbalm van Oliliy. Ik mag dit setje 4x weggeven dus wil jij kans maken op deze set, kijk dan verder. 

HOE MAAK JE KANS: 

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op 4x een oilily set bij mijn #BirthdayBash op http://goo.gl/JYcAz8 RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat jij van Oilily vind?
6. Je kunt meedoen tot 22 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.