zondag 16 maart 2014

Birthday Bash Day 12 : W7 In the buff palette (UD naked 2 dupe)


Jullie konden vorige week zien hoe enthousiast ik over het W7 palette was (klik hier). Omdat ik merkte dat heel veel meiden graag dit palette wilde hebben ga ik er 1 weggeven. Wil jij kans maken op dit palette? Kijk dan snel verder.

HOE MAAK JE KANS: 

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op een W7 in the Buff palette (UD naked 2 dupe)bij mijn #BirthdayBash op http://goo.gl/Bb7gdv RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat voor look jij ermee zou maken.
6. Je kunt meedoen tot 23 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.