woensdag 19 maart 2014

Birthday Bash Day 14 : Andrélon Pink Collection


A Girl Got to Love Pink. Andrélon heeft een erg fijne en leuke Pink Collectie met goede stylingsproducten. Ik vind de persoonlijk de shine spray erg prettig. Namens Andrélon mag ik twee sets weggeven met elk 4 pink collection producten. 


HOE MAAK JE KANS: 


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op 2x een Andrélon pakket bij mijn #BirthdayBash op http://goo.gl/5RKs7J RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat jou favo andrélon product is?
6. Je kunt meedoen tot 26 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.