zaterdag 22 maart 2014

Birthday Bash Day 16: 3x Dove pakket


Ik vind de producten van Dove altijd erg prettig. Ze verzorgen goed, ruiken lekker en zitten in een fijne prijsklasse. Ik gebruik vaak de douchecrèmes en body producten , en ook de maximum protect deo is onwijs fijn. Nu mag ik drie leuke sets weggeven die deze producten bevatten. Wil jij kans maken, kijk dan snel verder. HOE MAAK JE KANS: 


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op 3x een Dove Pakket bij mijn #BirthdayBash op http://bit.ly/1iLsKWU  RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat jou favo Dove product is?
6. Je kunt meedoen tot 29 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.