maandag 10 maart 2014

Birthday Bash Day 7 : 5x Teeez Desert Lush Sheer Lipsticks


Vandaag heb ik een leuke set lipsticks voor jullie. Teeez heeft een erg leuke collectie met veel goede producten, de lipsticks zijn er één van. Ik mag nu van Teeez en set van 5 Desert Lush Sheer Lipsticks weggeven. Ik heb al eens een review over deze lipsticks geschreven ( klik hier ) . Wil jij kans maken op deze set, kijk dan snel verder.HOE MAAK JE KANS: 

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op 5 Teeez Lipsticks bij mijn #BirthdayBash op http://goo.gl/YdTO2s RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat jou favo lip kleur is?
6. Je kunt meedoen tot 17 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.