woensdag 12 maart 2014

Birthday Bash Day 8 : 3x Essence pakket!Vorige keer hield ik een Essence winactie ter ere van mijn 3000 bloglovin followers. Het Essence pakket viel zo goed in de smaak en daarom heb ik nu maar liefst 3 leuke pakketten voor jullie. Essence is altijd al een van mijn favoriete budget merken geweest en daarom deel ik het graag met jullie. Kijk snel verder hoe jij kans kan maken op dit leuke pakket. 

HOE MAAK JE KANS: 

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Maak kans op 3 Essence pakketten bij mijn #BirthdayBash op http://goo.gl/K0lb4n RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat jou favo Essence product is?
6. Je kunt meedoen tot 18 maart 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.