woensdag 12 maart 2014

Bourjois Twist Up The Volume-mascaraHoi! Vandaag deel ik met jullie mijn absoluut favoriete mascara van de laatste tijd: de Twist up the volume of "Twist 2-in-1 brush"-mascara van Bourjois! Het is voor mij (vind ik) altijd een opgave om een goede mascara te vinden; mijn wimpers zijn niet erg lang en staan van zichzelf ongeveer recht vooruit (of zelfs naar beneden) als ik er niks mee doe. Het beste voor mij is een waterproof mascara, in combinatie met het gebruik van een wimperkruller... zo blijven ze bijna de hele dag mooi zitten! Maar, dat ligt natuurlijk ook aan de mascara! Deze van Bourjois heeft een fijn borsteltje en maakt mijn wimpers mooier dan elke andere mascara die ik heb geprobeerd.


Het lijkt me wel duidelijk bij welk oog ik mascara heb gebruikt en welke niet, denk ik? ;) Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik het 2-in-1-idee bij deze mascara een beetje overbodig vind, want ik merk zelf niet veel verschil. Dat is er natuurlijk wel... als je twist, dan wordt het borsteltje of langer (dus meer ruimte tussen de 'haartjes') of korter. Ik gebruik altijd de lange versie, die werkt nét iets fijner voor mij. Maar qua resultaat is er niet echt verschil te zien vind ik!

De mascara kost 15,99 en is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.