vrijdag 21 maart 2014

DA BB cream


Een aantal weken geleden kreeg ik een erg vrolijk verpakt perspakketje binnen. Het waren de nieuwe BB creams van de DA. Een beetje laat wat mij betreft, maar ach beter laat dan nooit zeggen we maar. Totaal zijn er op dit moment 2 tinten en ik laat ze vandaag aan jullie zien.Deze BB cream heeft volgens Da een 6 in 1 functie die dagelijkse gezichtsverzorging met een vleugje make-up combineert.
De 6 functies zijn :
1. Camoufleert en egaliseert
2. Zonnefilter SPF 15
3. Beschermt
4. Voedt en hydrateert
5. Anti aging
6. Matteert

Je ziet hier de keur varianten. Een voor de lichtere huid en een voor de getinte huid. De kleuren passen eigenlijk niet helemaal bij mijn huid, daarom heb ik hem niet veel op de huid kunnen testen. Ik heb hem een paar keer in huis gedragen, maar ermee naar buiten vond ik toch niet zo'n goed idee.
Ik vind het persoonlijk geen toegevoegde waarde. Tegenwoordig zijn er al veel betere varianten en vind ik dit echt een getinte dagcrème en niet een BB cream. Er is niks mis met deze crème, maar de naam BB cream verdient hij van mij niet echt.


De DA BB cream is vanaf heden verkrijgbaar en kost  €4,99 per stuk.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.