maandag 10 maart 2014

DailySilSil 2014 - week 10


Goedemorgen, vandaag heb ik weer een leuke DailySilSil voor jullie. Zo benik gezoend door Fred van Leer, heb ik genoten van DIY sushi sandwich en veel meer zoals lekker veel beauty, food en love :D Zoals gewend heb ik weer een aantal leuke foto's voor jullie. De week begon goed. Want Sillysilsil bestaat 4 jaar. Daarom lopen er al een paar mooie winacties en komen er nog meer. Hier zie je alle lopende winacties. 


Mijn Pictorial look van afgelopen week. Hij is voornamelijk met Budget producten gemaakt. Klik Hier om het artikel te zien.


Ik wilde graag eens bij Boots in Nederland kijken of ze de paracetemol hadden die ik prettig vind. Helaas hadden ze die niet, maar zag wel deze N.7 schap. Ik heb niks meegenomen, maar als je het merk zoekt, kijk dan waar een Boots bij jou in de buurt zit. 


Dit is de Paracetemol van Boots die ik bedoel. Ik slik eigenlijk nooit pillen, maar als ik echt last heb vind ik deze erg fijn. Ik vind de meeste pillen zo moeilijk weg te krijgen. Nu baal ik dat Boots Nederland niks van Boots zelf verkoopt en heb ik dus niks meer.

Zijn er nog mensen die binnenkort naar Engeland gaan en wat doosjes mee zouden willen nemen? Dan hoor ik het graag.  Het voordeel aan deze variant is ook dat ze erg goedkoop zijn.


Bij de DM in Duitsland vond ik een tijdje geleden deze P2 nagellakken die zowel gewoon als met Led lamp gebruikt kunnen worden. Ik ben ze aan het testen, dus er komt vast nog wel meer over. 


Helaas, mijn avocado was iets te ver en daarom niet echt meer lekker om te eten. Gelukkig kon ik er nog wat reepjes afsnijden.


Wat was het prachtig lenteweer afgelopen week en aankomende week blijft de zon ook nog veel aanwezig ( heerlijk) 


Ilja had een foto van mij gemaakt op de Huishoudbeurs. Hier was ik een gellak aan het testen. Helaas niet echt een meerwaarde en gewoon ok qua kwaliteit. 


Ik was mijn eten vergeten tijdens stage, dus deze noodles maar even opgehaald bij de Action. Ik probeer het weer eens, het is prima te doen, maar niet mijn ding. 


Donderdag avond was er de Nelly High Heels event in de Enzo ( &zo) in Groningen. Voor dat alle gekte begon mocht ik naar binnen om persfoto's te maken. 


Deze foto van Fred en mij plaatste ik op Instagram, maar deze foto's zijn met mijn spiegelreflex gemaakt.


Het was leuk om met Fred te praten en toen we even op de foto gingen kreeg ik deze smakkerd van hem. Isn't he a cutie :D 


De Pr dame van Nelly had prachtige oorbellen in die ik gewoon even op de foto moest zetten!


Ook zag ik lezeres en ondertussen vriendin Lisanne bij de Nelly High Heel Event. Aankomende week hebben we ook afgesproken en heeft ze wat voor jullie uit New York meegenomen. 


Vrijdag kwam mijn moeder naar Groningen en gingen we naar dit leuke winkeltje in Haren. Helaas weet ik de naam er niet meer van, maar het is vlak bij het centrum van Haren. 


Ik ben samen met mijn moeder naar Duitsland geweest de volgende dag en daar hebben we heerlijk Chinees gegeten als middag eten . Voor ons is het ook altijd bijna avond eten, want je zit altijd zo vol dat ik 's avonds alleen nog maar een klein snackje neem. 


Ik had al een tijdje geen chinees meer gehad, en het was echt heerlijk! Duitsland heeft veel restaurantjes waar je middag buffet hebt voor onder de €10,- Het is meestal heerlijk eten voor niet veel!


Als toetje kochten we deze ijsjes. Ze waren erg lekker, echter waren ze helaas twee keer ingevroren en zaten er veel ijskristallen in. 


 Met dit mooie weer is het totaal geen straf om de hondjes van mijn ouders uit te laten. Het zijn ook zulke schatjes en ze zijn altijd zo blij als ze mij weer zien. 


Mijn moeder en ik waren met een sushi experiment bezig . 


En dit was het eind resultaat. Een SushiSandwich en een SushiSalade. Super Makkelijk en lekker en binnenkort op de site!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.