maandag 17 maart 2014

DailySilSil 2014 - Week 11


Goedemorgen, wat was het een leuke week. Ik heb erg veel leuke dingen gedaan en we hebben heerlijk weer gehad. Die combinatie is top voor mij en ik zou vaker zo'n heerlijke week willen. Ik ben 2 dagen naar Amsterdam geweest, ben bij de BBU en cirque du soleil geweest en heb een heerlijk relaxt weekend gehad. Pffff.... ik zat maandag in de trein en er kwam een jongen naast mij zitten die net had zitten te blowen. Wat een stank. Ik werd er misselijk van. Gelukkig was ik bijna in Groningen, want ik vertik het om ergens anders te gaan zitten. Die jongen had donders goed door dat hij erg aanwezig was met zijn geur en ik denk dat hij het vaak voor elkaar krijgt dat mensen daarom weg gaan. Not me.


Ik had die donderdag van het Nelly event de aflevering van Wie is de Mol gemist, dus lekker in bed met de Ipad om de aflevering terug te kijken. 


Deze spotte ik bij de AH i.v.m. de Aziatische weken. Dit zijn chopsticks met hulpje voor kids. Ik heb deze een jaar geleden een keer op ebay gekocht  5 voor €2 en hier kostte ze €2 per paar. Wat een verschil.


In de trein richting Amsterdam. Ik vind het weer van de afgelopen week heerlijk alleen worden mijn ogen altijd zo klein van het felle licht. 


Mijn moeder had zo onwijs veel zin in PorkPie. Dit is echt een traditioneel vlees taartje uit Engeland. Aangezien ze nu in Amsterdam een Marks & Spencers Food market hebben ben ik even voor haar langs geweest. Helaas hadden ze alleen mini's en was het assortiment echt 10x kleiner dan Engeland (logisch ook natuurlijk) Helaas hadden ze een toetje wat ik zocht ook niet... Toch maar weer eens een tripje naar Engeland plannen. Ik was uitgenodigd door cirque du soleil om de show Kooza te komen te bewonderen. Ik mocht bij de voorprimaire aanwezig zijn, want dat was de enige avond dat er foto's gemaakt mochten worden. De show was echt spectaculair en binnenkort laat ik een foto verslag zien.


De circustent bij zonsondergang. Het was een mooi gezicht. Ik wist trouwens niet dat het van Amsterdam Bijlmer arena nog zo'n 20 min lopen was naar de tent. Ik moest dus stevig doorlopen. 


De zaal tijdens de Pauze. De hele show gaf toch echt een magisch gevoel.


Die avond was ik pas om 01.30 thuis en de volgende ochtend ging mijn wekker alweer om 07.00 omdat ik de trein alweer op tijd moest hebben. Helaas was het bomvol en moest ik het eerste uur staan. Blegh, geen goed begin, want ik had al een korte nacht gehad.


Donderdag was ik dus weer naar Amsterdam voor de Beauty Brands United. Dat is een jaarlijks event van het pr bureau MooiPR. Dit was alweer de 10e editie en het was mijn eerste keer.  Bij binnenkomst zag je deze mooi cupcakes al staan. 

Alle merken stonden er om alles uit te leggen over de nieuwste producten en hun merk. Ik vind de locatie van de BBU echt onwijs mooi. Past er helemaal bij. 


Ik ben echt verliefd op deze geur van Collistar, en het product trouwens ook. Het is een heerlijk scrub met sinaasappel en citroen geur. Ik hou er van! De combinatie van de scrub en de olie-melk was helemaal top!


Erg mooi waterkannen met heerlijke watertjes. Ze hadden het helemaal in style gedaan en deed je echt al aan de zomer denken. Het was echt een geslaagd event en heb met heel veel leuke dames en heren van merken kunnen kletsen. 


Lekker genoten van het weer toen ik op de bus aan het wachten was...Mijn haar was mooi gestylde door B-academie bij  de #bbu ... Wat ik niet door had toen ik deze selfie maakte was , dat achter de vrouw die staat te bellen kitty courbois staat  ( tante Jannie uit Dokter Tinus) had het niet door tot ik de bus instapte!


Ik was op tijd thuis en had zin in Sushi, Ik had afgelopen week al een avocado gekocht en deze was perfect, dus ik ben snel sushi gaan maken. Heerlijk!


Tom Sebastian  ( bytom ) was ook bij de BBU en we hadden elkaar alweer een lange tijd niet meer gesproken. Even lekker bijgekletst, gelachen en even samen op de foto. Samen met mijn stoere grote boy met de trein naar opa en oma. Ik kan soms niet bevatten hoe snel hij groot wordt. 


Noah vind het altijd erg leuk om foto's met mijn telefoon te maken. Toen ik op mijn telefoon keek zag ik ineens een heuse Duckface Selfie.


Zondag ochtend begon goed met zelfgemaakte snelle cinnamon Buns. Ze waren heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.


Ik spotte op internet ineens deze nieuwe Katy Perry geur. Het is de Killer Queen Oh So Sheer. Ik weet niet of hij naar Nederland gaat komen, maar ik ben benieuwd.


Op zondag heeft Noah met mijn moeder geknutseld en hebben ze samen deze paaskuikens en paashazen van eieren alvast voor Pasen gemaakt. Super leuk en schattig en die zetten we mooi in de woonkamer. 

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? Welke fofo vind jij het leukst?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.