maandag 24 maart 2014

DailySilSil 2014 - Week 12


Goedemorgen. Vandaag heb ik zoals vertrouwd de DailySilSil. Deze week kreeg ineens een onverwachte wending, want Noah kreeg griep en mijn moeder bleef een paar nachten logeren, gewoon omdat ze het gezellig vond en mijn vader ging golfen. 


Ik had de maandag de hele tijd les en mijn ouders waren in Groningen. Dus stelden ze voor om Noah van school te halen en mee te nemen naar de Ikea. Deze foto's plaatste mijn vader en vond ze zo leuk dat ik ze ook even met jullie wilde delen.


Dinsdag had ik les en werd ik ineens door de school van Noah gebeld. Noah had in de klas overgegeven en was een ziekig. Ik ben natuurlijk direct naar hem toe gegaan en heb hem lekker thuis rustig aan laten doen. Lekker een dagje thuis met mama is natuurlijk ook onwijs fijn. 


Ik kreeg deze week deze mooie set van Andrélon binnen. Ik ben hem nu flink aan het testen. Van de week ging er even iets fout, maar dat was mijn eigen domme schuld, maar tot nu toe vind ik hem erg fijn!


Ik wilde de O.P.I. peel offbase coat proberen , dus nageltjes in de lak, met natuurlijk glitters om te kijken of het er na een paar dagen weer makkelijk af wilde. 


Dit was het resultaat. Ik vind het effect van de aubergine paarse met gouden glitters erg mooi. Dit ga ik zeker vaker doen, maar door het zonnetje krijg ik steeds meer zin in felle en lichte kleurtjes.


Boefje was nog steeds niet lekker, dus nog lekker een dagje thuis. Hij had echt de griep te pakken. Paar keer spugen, bijna niks willen eten , en als hij het at kwam het er helaas weer uit. Gelukkig dronk hij wel goed en was hij voor een grotendeel wel vrolijk. Dus lekker samen gespeeld en filmpjes gekeken. 


Heerlijk het zonnetje. Van mij mag hij vanaf nu elke dag schijnen. I love it! Hier ging ik op de fiets naar stage. Ik doe trouwens alles in Groningen op de fiets. Ik heb wel een studenten OV , maar ik vind het lekker om te fietsen, je bent vaak sneller dan met de bus (mijn school is 20/25 min fietsen, met de bus is het 45 min) en je bent ook nog eens lekker in beweging en verbrand calorieën.


Deze week is mijn laatste stageweek, dus gingen we afgelopen donderdag uit eten. Dit had mijn stage begeleidster geregeld. Super leuk natuurlijk. Ik vind het jammer dat mijn stage nu al stopt, want vind het onwijs leuk bij haar. Daarom had ik ook een leuke verrassings- pakket voor haar gemaakt met lekker en leuke dingen . 


We aten bij de Four Rose's in Groningen. Ik was hier nog nooit geweest, maar wilde hier altijd al eens heen. Het is een Mexicaans restaurant en hadden heerlijk eten. Ik had een soort tortilla met zalm en garnalen met rijst en saus. 


Afgelopen vrijdag was ik vrij en ging ik met mijn moeder ontbijten bij Ikea. Eerst hadden we al boodschappen gedaan dus hadden we een erg productief ochtendje weg :D


Mijn moeder bleef slapen en we kwamen er achter dat de Domino's een actieweek had. Als je voor 16.00 een medium pizza haalde betaalde je maar €2,99 . Dus dat hebben we maar eventjes gedaan. Nou hij was heerlijk! We hebben hem overigens niet direct om 16.00 gegeten, maar een paar uur later even weer opgewarmd.

Zaterdag heb ik geen foto's gemaakt. Ik ben samen met mijn moeder de hele dag in huis gebleven. Lekker rustig aan gedaan, veel in huis opgeruimd en schoongemaakt en ik ben een paar uur (denk wel 6 of 7) met school bezig geweest!


Super schattig dit.
Ik heb zondag ook verder geen foto's geplaatst. Misschien heel saai, maar ik ben met school bezig geweest , ben met mijn moeder naar de stadjersmarkt (rommelmarkt) geweest en heb daarna lekker thuis op de bank gezeten.

Ik hoop dat ik volgende week wat meer foto's heb, want ook dan staat de week weer voornamelijk in het teken van school , leren , in huis bezig en stage!

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.