maandag 31 maart 2014

DailySilSil 2014 - Week 13


Goede morgen, vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Deze week iets minder spannend, maar dat had ik al een beetje gemeld i.v.m. mijn examens die ik nu heb. Toch heb ik leuke dingen gedaan en veel om te laten zien.Het viel mij op dat ik ineens wat donkerder haar had. Nou niet echt donkerder, maar mijn kleurtoon is wat veranderd. Het is wat meer as-tintig geworden. Dit komt waarschijnlijk van de Andrélon Keratine Repair lijn. Ik vind het effect erg mooi en hoop dat het zo blijft! Binnenkort komt hier een review van.


Ik had al aangegeven dat het een rustige week zou worden en dat ik helaas een aantal events heb afgezegd omdat ik afgelopen week aan aankomende week examens heb. Hier was ik alweer druk bezig met leren leren leren. 


Het was afgelopen week lekker weer en 1 avond was het de lucht echt onwijs mooi. Ik ben normaal niet zo van de lucht foto's , maar deze moest echt even vastgelegd worden. 


Omdat ik een wat drukke 'schoolweek' had, had ik niet echt zin om moeilijk te doen in de keuken. Ja heel verkeerd, ik heb hier echt nooit last van want ik vind koken erg leuk om te doen, maar ik had er gewoon de puf niet voor. Dus hier een lekkere bak bami gemaakt. 


Dit Paula's Choice palette vind ik er erg mooi uitzien. Binnenkort heb ik hier een review met swatches van. Het is een matte palette met 1 shimmer kleur er bij in . 


Leuke mascara kleurtjes voor de zomer van Miss Sporty. Ik ga ze zeker testen, want het is helemaal hot deze zomer om gekleurde mascara te dragen.


Woensdag examen bindweefsel theorie.... Echt van de hele opleiding was dit de heftigste theorietoets. Er zijn dan ook heel veel mensen gezakt. Gelukkig heb ik hem wel in 1x gehaald. 


 Ik maakte het afgelopen donderdag al bekend. MUA komt naar Nederland naar het Kruidvat. Ik zal er binnenkort nog wat meer over vertellen/schrijven, maar hier alvast de reviews: *hier* en *hier*


Noah was helemaal in de ban van mijn haar doen. Hij vroeg of hij mijn haar mocht mooi maken, dus zo was hij lekker een tijdje aan het friemelen. 


Best een raar idee. Afgelopen vrijdag was mijn laatste stage dag. Ik ben klaar en mijn stagebegeleider gaat weg van deze locatie. Heel jammer, want vond het onwijs leuk bij haar en wil zeker verder gaan, want mensen behandelingen geven vind ik erg leuk om te doen. 


De kat van mijn ouders kwam 's ochtends alweer aan de deur krabben, want ze wilde naar binnen.  Eenmaal binnen kroop ze direct bij mij en gaat ze lekker liggen.


Mijn favo shampoo is nu bij de Action. Deze is voor snel vet wordend haar en vind ik erg prettig om te gebruiken tussen al het testen van andere shampoos door.


Ik moest deze foto van deze schoenen naar mijn broertje sturen. Mijn moeder had deze voor hem gekocht. Erg leuke lente/zomer schoenen voor een jongen. 


In Duitsland bij de Tedi vond ik deze haarband pony. Het is een haarband met daaraan het haar. Super grappig, super nep, voor maar €3. Of toch een keer voor de bruine coupe gaan :D... 


Noah moest nodig een paar nieuwe schoenen hebben omdat hij alleen winter schoenen heeft. Daarom gingen we naar een schoenenwinkel en konden we Noah's voeten op laten meten met een scan. Dat vond hij natuurlijk super stoer. Hij heeft maat 30 , best groot vind ik persoonlijk, maar tegelijkertijd heeft hij ook nog steeds schattige kleine voetjes. 

Zondag geen foto's omdat ik niet veel gedaan heb en vooral met school bezig ben geweest.

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind je het leukst? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.