maandag 3 maart 2014

DailySilSil 2014 - week 9

Helaas, de vakantie is weer afgelopen en het is weer tijd voor het 'normale leven'. Afgelopen week heb ik een leuke en relaxte week gehad. Ook ben ik voor afspraken naar Amsterdam geweest en heb ik veel met mijn ouders en Noah gedaan. Ik moest zo lachen om deze. Ik denk dat heel veel meiden hier om moeten lachen. 


Vakantie, dus lekker een paar dagen naar mijn ouders. In de trein zat ik nog even te werken op mijn laptop voor de Plog die (klik hier) al online staat.


Gezellig met paps en mams shoppen in Duitsland.  


Zelfs in de vakantie ben ik al bezig met school. Over een kleine 4 weken heb ik al weer examens en aangezien ik steeds dichter bij het einde van mijn opleiding kom wil ik alles netjes afronden in 1x. Tot nu toe heb ik al mijn toetsen, examens en opdrachten in 1x gehaald en heb ik nooit herkansingen hoeven doen. 


Ik was even goed mijn reviewkast aan het door kijken en merk toch dat ik binnenkort een aantal mascara's moet gaan testen :D


Een keer in de zoveel tijd komt er een kleur bij mij binnen die een soort emerald groene is. Dit is een kleur die eigenlijk niet fotografeerbaar is. Hij lijkt met alle camera's zo anders dan in real life. Dit heb ik al twee keer eerder gehad en na wat navraag bij collega bloggers ben ik niet de enige met dit probleem. Dus de foto die je hierboven ziet is niet helemaal kleurecht. 


Donderdag ben ik naar Amsterdam geweest. Ik moest er al om 10.00 zijn, dus om 07.45 moest ik al met de trein. Ik had op de huishoudbeurs twee blikjes redbull gekregen , dus tijd om te testen. Nou het is echt niks voor mij, zeker niet in de ochtend. 


De presentatie was in het Foam museum en er stond een ontbijtje voor ons klaar. 


De presentatie was van Rimmel en ging over de Rita Ora samenwerking met Rimmel. Er komen een aantal super leuke nagellakken, maar daar mag ik op dit moment nog niks over laten zien.  Ik ken Rita Ora niet echt, maar ik vind haar style wel leuk!


Ik wilde al een tijd dit W7 palette proberen. Echter was hij hier in Groningen nergens verkrijgbaar en vond ik hem in Amsterdam bij de DA. 


Met beauty redactrice van Fashionista. Ik had voornamelijk met haar contact over de Blogazine van Fashionista waar ik in sta. 


Met Aranka wachten op de trein richting huis. 


Tijdens het Rimmel event werden we op de foto gezet met deze grappige kroontjes. We kregen deze foto direct mee naar huis. 


Ik moest donderdag wat ophalen en dat was bij een flat op 8 hoog. Ik kon over heel Groningen uit kijken. Ik moet wel zeggen dat ik het super griezelig vond , want alles was gewoon open en je voelde het gewoon hard waaien. 


Met Mijn schattie in de trein. Hij is echt een pinda etertje, en dan vooral de doppinda's. 


Stoere boy in de trein met de Ipad. He works like a boss.  


Vrijdag gingen we boodschappen doen in Duitsland. Het was een soort proefdag, want er stonden over de 20 standjes met drank, lekkers , soepjes, toetjes, pasta's en nog veel meer. 


Love the new Rimmel Colour Rush. Hier heb ik de 600 on fire op. Binnenkort meer op de site.


Ik zoek al maanden een mooie zwarte rugzak voor als ik naar Amsterdam ga. Waar mijn laptop e.d. in kan. Dit was echt precies wat ik zocht, alleen niet helemaal de prijsklasse helaas. 

 
 
Mini foto shoot met mijn stoere boy met het leuke kapsel. Love him! 

Dit was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week ? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.