zaterdag 8 maart 2014

Deborah Milano Red Laque


Is het een lipstick? Een gloss? Een balsem? Of toch een lipstain? Ik wist het niet en vond het een heel interessant product. Eigenlijk is het een beetje van alles, want het heeft een high shine effect, is goed gepigmenteerd en trekt ook een beetje in de lip waardoor het goed blijft zitten. Kijk mee naar deze verrassende kleur.


Ik heb de kleur Mademoiselle Tangerine, een lekkere opvallende oranje kleur die mij een beetje liet bibberen op mijn benen. Is deze niet veel te fel, en schreeuwt hij niet heel hard HOLLAND! Nee het viel gelukkig heel erg mee. Op de lippen is hij juist prachtig. Hij is zo mooi oranje op de lippen. Hij is zeker opvallend, maar zeker niet schreeuwerig in wat voor opzicht dan ook.


Hij heeft een fijne applicator die alles heel precies aanbrengt, ik vind het wel jammer dat er naar mijn mening te weinig product op de applicator komt waardoor ik meerdere malen moet 'dippen' .


Hij voelt erg zacht en prettig aan en plakt totaal niet. Dit komt voornamelijk ook door de water en oliën die er in zitten. Totaal zijn er 7 tinten die van paars naar roze gaat tot rood.  Het fijne aan deze gloss is dat je hem op kunt bouwen. Van 1 subtiel laagje tot 3 laagjes die het heel gepigmenteerd en high shine maken.


De Milano Red Laque (waarom de 'red' in de naam zit is mij onduidelijk) is verkrijgbaar voor €9,95 bij de betere drogisterij en parfumerie en bij www.worldofbeauty.nl


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.