donderdag 13 maart 2014

Gosh Lip Lacquer


Er is weer een nieuwe trend aan het opkomen. De lip lacquers. Een vloeibare lipstick/gloss die een glans finish als een nagellak geeft. Je zag ze al bij het nieuwe Catrice assortiment en nu komt Gosh er ook mee. Gosh doet het nog een stapje verder en deed ze in daadwerkelijke nagellakpotjes. Ik laat jullie vandaag een selectie van 6 kleuren zien. Ik vind dat Gosh het leuk gebracht heeft. Het product in een andere verpakking die een extra fun factor geeft. Echter kreeg ik al wel direct ook wat commentaar er over, want zo kwam één lezeres met de opmerking op instagram met: "Ik zou het niet durven te gebruiken omdat ik bang ben een per ongeluk een nagellak op mijn lippen te smeren." Heel begrijpelijk, maar ik denk dat de verpakking van de Lip Lacquers herkenbaar genoeg zijn, dus ik maak mij persoonlijk geen zorgen. 


Ze bevatten een simpele spons applicator. Hierdoor kun je prima de lipgloss aanbrengen. Wel vind ik dat er iets te weinig product aan de applicator komt, hierdoor moet ik een aantal keer hem terug in het potje doen om voldoende product op de lippen te krijgen. 

Bij Daglicht.

Met Flits

Elke lak is anders De een heeft veel glans met shimmertjes er in , de andere is erg goed gepigmenteerd. Gosh zegt dat het om langhoudende laquers gaat, echter moet ik zeggen dat ik de houdbaarheid een beetje vind tegen vallen. Ze blijven prima even zitten, maar langhoudend doet mij aan uren denken en dat redden deze laquers niet. 


001 Innocent Lips
Een mooie nude kleurige gloss. Hij heeft een mooie glans, een subtiel shimmertje en eigenlijk is hij bijna doorzichtig. Leuk voor dagelijks gebruik en het past bij iedereen. 


003 Sweet Lips
Een schattig lichtroze kleur met een mooie glans. Ook deze is weer subtiel en is niet echt opvallend. Leuk voor dagelijks gebruik.


004 Flirty Lips 
Een perzik oranje tint die op de lippen heel licht en subtiel aanwezig is. In deze variant zit ook een heel klein shimmertje. 


005 Crispy Lips
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik hou van dit soort kleutjes.  Dit kleurtje is wat meer gepigmenteerd en heeft een soort cream finish met glans. 


007 Hot Lips
Deze rode lipkleur doet zijn naam goed. Ik vind het net een peper rode kleur. Hij is iets minder dekkend, maar is nog wel fel van kleur.  Het is een echte shine gloss.


008 Dangerous lips
De donkerste kleur uit het rijtje. Hij is het meest dekkend , heeft geen shimmer of iets anders. Het is een mooie rode kleur die ook bij veel huidtinten past. 

Hier nogmaals de kleuren op een rij. 


De lip lacquers zijn leuk, maar hebben mij niet helemaal overtuigd. Ze moeten vaak in het potje gedipt worden om je lippen mooi egaal van kleur te krijgen. De kleuren vind ik wel erg mooi, maar de houdbaarheid stelt mij ook een klein beetje teleur. Wat ik als zei, ze zijn leuk, maar ben niet overtuigd.

De Gosh Lip Lacquers zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €8,49 per stuk. 

Q: Wat is jou eerste indruk? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.