vrijdag 7 maart 2014

Hannah huidverbeteringSinds ik de naam Hannah had gehoord , was ik al onwijs benieuwd naar het merk en de producten. Sinds afgelopen zomer loop ik stage bij een Hannah Huidcoach en merkte ik dat ik het werken met de producten wel erg prettig vond. Toch was ik ook wel heel erg benieuwd naar de producten op mijn huid. Hoe doen ze hun werk op langere termijn, Hoe voelen ze op mijn huid, Wat doen de producten en ik had nog veel meer vragen. Ik kreeg van Hannah een pakket van 4 producten thuis gestuurd en ging aan het testen. Vandaag vertel ik jullie over mijn ervaring.
Ik kreeg de cleansing milk, de sensitive cleansing lotion , de cleansing clay en de 24-hour Skin Balancing dagverzorging.

Ik vind de verpakkingen van Hannah erg mooi, ze hebben een wit flacon met daaromheen een doorzichtig plastic omhulsel en een zilverkleurige dop. Het ziet er erg clean en verzorgt uit en staat erg mooi in de badkamer. De cleansing clay zit in een pot vorm en heeft een rood accent aan de binnenzijde. Ook dit vind ik erg mooi.

De producten :


Cleansing milk €17,75 (50ml.)
Deze reiniging is erg geschikt voor gevoelige huidjes en reinigt erg zacht. Je voelt ook dat het product zacht is en dat het erg makkelijk over de huid verdeelt. Hij is hydrofiel, dus goed ver-mengbaar met water. Hierdoor kun je de huid erg zacht en lekker reinigen. Ik vind hem natijd erg prettig op de huid aanvoelen, het enige kleine nadeel wat ik aan deze cleansing milk vind is dat hij mijn ook make-up er niet helemaal lekker afhaalt. Hier heb ik echt nog een oogmake-up remover bij nodig.

Sensitive skin lotion €17,75 (50ml.)
Deze lotion is uitermate geschikt om na de milk te gebruiken. Hij is zonder alcohol en dat vind ik een groot pluspunt. Hij is erg geschikt voor de gevoelige huid en kalmeert de huid dusdanig dat hij natijd erg prettig aanvoelt. Hij geeft een fris gevoel en verkleint de poriën ( dit heb ik zelf niet kunnen waarnemen. ) Het prettige aan deze lotion is , is dat hij ook erg geschikt is om als oogkompres op te doen met een watje. Zeker als je geïrriteerde of vermoeide ogen hebt. Ik vind hem erg fijn.Cleansing Clay €31,50 (40ml.)
Een van de nieuwste producten van het Hannah assortiment is deze cleansing clay. Hij is ontgiftend en zuiverend , regenererend , kalmerend , verstevigt en conditioneert , bevordert de doorbloeding , bevordert celvernieuwing en absorbeert onzuiverheden en overtollig talg. Een hele waslijst, maar ik merk ook echt verschil met dit masker. Zeker na een aantal keer gebruik. Mijn huid voelt zachter, voelt schoon en fris aan en ik merk dat het echt een product is wat zowel als masker dient, maar eigenlijk ook als extra reinigend. Dit komt door de twee kleisoorten die er in zitten. Hierdoor krijg je als het ware een mini-detox voor je gezicht.

Hij is voornamelijk bedoelt voor de onzuivere en vettere huid,maar ik vind eigenlijk dat hij bij heel veel huidjes past. Ik vind het een heerlijk masker en ik vind het ook echt een pluspunt van Hannah dat er een spateltje bij zit hierdoor werkt het hygiënisch en gaat het product langer mee.24-hour Skin Balancing €9,00 (10ml.)
Dit is al jaren een goed verkopend product binnen Hannah en ik kan begrijpen waarom. Hij beschermt , hydrateert , is weerstandverhogend , kalmerend , normaliserend en ontstekingsremmend.  Nu heb ik niet heel veel aan de laatste voordelen, omdat mijn huid daar niet naar vraagt, maar ik vind de crème wel erg lekker voelen op de huid. Hij trekt snel in, voelt zacht aan, geeft een gevoed, maar niet te gevoed gevoel (perfect dus). Ik heb helaas hem niet erg lang kunnen gebruiken, want een tube van 10ml is zo leeg, maar voor the time being was hij erg lekker.

Ik ben nog lang niet uitgekeken op Hannah en ben ook heel erg benieuwd naar o.a. De serums en peelings. Het is een mooi merk wat bij eigenlijk iedereen wel past.

Het leuke is dat je bij een Hannah huidcoach ook kennis kan maken met de producten. Zo is er zo nu en dan een meet en treat van ongeveer €30 waar je een 45 minuten behandeling krijgt met de producten van Hannah. Zeker een aanrader als je eens voor een leuk bedrag de schoonheidsspecialist wilt proberen. Kijk hier voor een Hannah Huidcoach bij jou in de buurt.

Q: wat is jou indruk over Hannah?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.