zaterdag 22 maart 2014

Kruidvat Body Fruit - Pink Grapefruit & Lemon


Tijdens het laatste Kruidvat event werd een nieuwe body fruit lijn geïntroduceerd. Dit keer heeft het de geuren pink grapefruit & lemon. Als je van lekkere frisse citrus geuren houdt, dan is deze variatie zeker wat voor jou. Ik nam de douchegel en de body butter mee, een combinatie die je huid helemaal een geurboost geeft, en helemaal geschikt zijn voor de lente. 
De douchegel zit in een zachte knijpbare tube, handig voor onder de douche. Ik vind de verpakking onwijs vrolijk en geeft direct een verkwikkend effect in de badkamer.

De douchegel zelf is een redelijk standaard douchegel. Reinigt de huid goed en schuimt lekker. Zeker het proberen waard voor €1,99.
De body butter zit in een lekkere pot. Niet het meest hygiënisch maar persoonlijk vind ik het wel het lekkerst en prettigs in gebruik. Ook hier spat de vrolijkheid er weer vanaf.

Aan de ingrediënten merk je een beetje dat het goedkoper product is. Er zitten namelijk minerale oliën in. Dit is niet heel erg , en mijn huid kan dit prima hebben. Echter is het zo dat minerale oliën niet in de huid kunnen om te verzorgen, ze leggen als het ware een laagje op je huid die beschermt en zacht aanvoelt.
De boter is dik en wit en smeert goed uit als het in contact komt met je lichaamstemperatuur. Wel is het zo dat hij meer en langer uitgesmeerd moet worden als een butter met natuurlijk oliën. Dit komt ook omdat hij op de huid blijft. Zelf vind ik dit niet zo'n probleem en vind ik hem erg lekker en prettig in gebruik, zeker ook voor het prijskaartje van €2,49 wat er aan hangt.

Ik vind de douchegel helemaal top, de butter is ook fijn alleen zou ik daar de minerale oliën uit willen hebben. Ik vind de producten erg prettig om in de ochtend te gebruiken, dit omdat het een verkwikkend en opgewekt gevoel geeft.


De Kruidvat body fruit producten zijn verkrijgbaar bij , hoe kan het ook anders , Kruidvat en kosten €1,99 en €2,49.

Q: maakt het jou uit of er minerale oliën in zitten?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.