woensdag 5 maart 2014

Lentelakje: Mint Candy Apple van EssieOh wat vind ik het fijn dat de lente er (eindelijk) aan komt! Worden jullie ook zo vrolijk als het zonnetje schijnt en de dagen langer worden? Lente betekent voor mij ook automatisch dat ik mijn lichtere kleurtjes nagellak uit de kast trek en weer ga dragen! Kan natuurlijk ook in de winter, maar in de lente/zomer voelt het toch logischer ofzoiets ;-) Eén van mijn favoriete pastelkleurtjes is Mint Candy Apple van Essie. Ik denk dat veel van jullie dit kleurtje wel zullen kennen! Het is een prachtige lichtblauwe kleur en mijn favoriete pastelkleur van Essie.

Je hebt zo'n twee laagjes van dit lakje nodig voor hij helemaal mooi dekkend is. Hij smeert heel fijn en - zoals ik dat niet anders gewend ben van Essie - hij droogt enorm snel (in vergelijking met andere merken). Na zo'n 10 minuten kun je (mits je nog wel een beetje voorzichtig bent) in principe alles weer doen zonder je zorgen te maken over je net gelakte nagels. Jep, Essie-nagellakjes hebben een fantastische droogtijd... niet voor niks dat het mijn favoriete merk is!

Wat is jouw favoriete lentekleurtje? En wat vind je van Mint Candy Apple?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.