zaterdag 29 maart 2014

Lush - Paas en Lente Collectie 2014


Ik weet niet of ik het al vaker gezegd heb, en ik kan het nog wel 100 keer zeggen, maar 'Lush' en 'Goddelijk' staan naast elkaar in het woordenboek. Of in ieder geval in mijn woordenboek. Ik heb weer een heerlijk aantal producten thuisgekregen due jou helemaal het lente gevoel geven. Ik ben helemaal verzot op de producten van Lush, maar dit keer heb ik echt een min punt gevonden. Wil jij weten wat, kijk dan snel verder. Ik heb 2 pakketjes gekregen met 4 paasproducten en 4 lenteproducten. Ik laat ze vandaag gewoon gezamenlijk zien omdat ze nu toch al verkrijgbaar zijn in de winkels en online.

 

De Paas collectie :

Brightside bubble bar €7,10
We beginnen direct met mijn all time , maar dan ook echt all time favorite Lush product. De Brightside. Ik zou uren, dagen, nee weken aan deze geur kunnen ruiken. Ik vind hem zo geweldig lekker. Hij heeft onwijs veel citrus geuren er in zitten en is daardoor onwijs friszoet van geur. Lekker verkwikkend, en je bent direct lekker happy de peppy er van. Wat mij betreft mag deze in het vaste assortiment komen , want ik zou
hem keer op keer weer kopen en heb er stiekem 3 op voorraad.


Corrot soap €5,59 per 100 gram
Hier zie je een plakje zeep uit een grote wortel . In die grote wortel zit dit schattige konijntje verstopt. De zeep zelf is wat wortel zoetig en heeft een wat citrus achtige noot erbij zitten. Ik vind hem lekker, maar niet erg speciaal qua geur.


Bunch of Carrots Reusable bubble bar €8,95
Ik vind deze wortelen er super schattig uit zien. Ze zijn speels om in de badkamer te leggen en hebben ook nog eens een lekker geur als je ze door het water haalt. Je kunt deze meerdere keren gebruiken door ze door een bad water te zwaaien pen daarna op een schaaltje te leggen om ze te laten drogen. Daarna zijn ze weer bruikbaar voor een volgende keer.


Golden Egg bath ballistic  €5,95
Wat een verschrikkelijk ding, ja sorry dat ik het zeg. De geur is echt heerlijk, want hij ruikt naar de 'honey I washed the kids' , maar die glitters! Ik hou van glitter make-up zo nu en dan, maar dit is echt verschrikkelijk. Je zit onder de glitters en ik krijg ze ook heel moeilijk weer weg. Niks voor mij dit, helaas.


De lente collectie:

Tulip from Amsterdam reusable bubble bar €8,95
Ik vind deze tulp er onwijs schattig uitzien. Hij heeft een lekkere aangename geur. Je kunt hem heel makkelijk gebruiken als je bad volgelopen is met water. Zwier hem een aantal keer door het water en je hebt leuke bubbels. Lush zegt dat je ongeveer 8x kunt badderen met deze tulp, ik ben benieuwd want zo vaak heb ik hem nog niet gebruikt.Inhale Exhale bath ballistic €5,95
Persoonlijk is dit niet echt mijn ding. Hij ruikt naar de Breath of god geur. Ik vind hem persoonlijk een beetje aards en ik hou echt van zoet en fris in bad. Beide kanten hebben hun eigen geur. Zo heeft de inhale kant zoete en bloemige geuren en de Exhale kant een sandelhout en aardse geur.Rose bubble bar €4,95
Ik ben normaal niet van de rozen geuren, maar deze vind ik eigenlijk best lekker. Dit komt doordat hij een wat sinaasappel en citroen olie er in heeft zitten. Met dit kleine bloemetje kun je 2x baden. Natijd voelt je huid heerlijk zacht aan door de cacaoboter.

Wat nog een leuk extraatje is, is dat een deel van het bedrag naar onderwijs voor kinderen in Turkije gaat!Wonder Woo Hoo bubble bar €6,95
Weer zo'n verschrikkelijk ding. De geur is absoluut lekker, maar die glitters. Ik hou echt echt niet van. De glitters zijn ook puur decoratief, dus ik zeg weg met die glitters!

Zoals je kunt zien is mijn mening wisselend. Er zitten totaal nog meer producten in de lente en paas collectie. Deze vind je in de winkel en in de webshop van Lush.

Q: heb jij nog favorieten uit deze collecties? Wat vind jij van die glitters?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.