donderdag 27 maart 2014

MUA BIJ KRUIDVAT + Review Glamour Nights Palette


De kogel is door de kerk. Ik vermoedde het al een aantal week, maar vandaag maakt Kruidvat het officieel! MUA komt naar Nederland, en wel bij het Kruidvat. Omdat ik jullie natuurlijk goed kennis wil laten maken met MUA heb ik een aantal artikelen in het verschiet voor jullie. Vandaag laat ik jullie de Glamour Nights Palette zien. Een palette met veel verschillende kleuren die jou een feestelijke glamour look kunnen geven. Kijk mee naar swatches van dit gevarieerde palette.De palettes van MUA bevatten 12 kleuren in kleine ronde tinnetjes. Meestal hebben de oogschaduws een naam , maar dit palette heeft ze helaas niet. Wat ik altijd prettig vind aan de MUA palettes , is dat je direct door de verpakking kunt zien welke kleuren het palette bevat.  


Het palette is erg gevarieerd , maar bevat voornamelijk kleuren met een koele ondertoon.  Ook is de pigmentatie en structuur per kleur verschillend. Opvallende dingen zal ik vermelden bij de kleur zelf. De foto's zijn gemaakt bij zonlicht. 


De bovenste rij viel mij persoonlijk een beetje tegen. 
Als eerst heb je een mooie licht witte basis kleur, 
Als tweede een paarse shimmer kleur met donkere ondertoon,  
De derde kleur is een matte blauwe kleur die hier meer donkergroen lijkt. Verder bracht deze ook onwijs stroef aan. 
De vierde kleur was echt het ergste uit het hele palette, hij kruimelt onwijs en brokkelt bijna letterlijk.
De vijfde kleur is een erg mooie grijze kleur die bijna mat is. Echt een kleur die je niet snel in een stash vind.
De zesde kleur is een mooie bruine kleur. Helaas krummelt deze wel een beetje. 


De onderste rij vond ik helemaal top!
De eerste kleur is is een intens mat zwartte kleur. Onwijs mooi gepigmenteerd en zeker een aanrader.
De tweede kleur is een mooie goud gele kleur met mooi pigmentatie!
De derde kleur is een mooie zeegroene kleur met een fijne shimmer er in. 
De vierde kleur is een mat paarse kleur die helaas het heel slecht doet, denk een productie foutje, maar weet dit niet zeker.
De vijfde kleur is een onwijs fel roze kleur die een blauw paars shimmertje er in heeft zitten. Super leuk voor mooie looks. 
Al laatste de zesde kleur, dit is een licht neutraal kleurtje die goed als highlighter gebruikt kan worden. Het palette heeft mooie kleuren alleen heeft wat tegenvallers. Toch denk ik dat het een leuke aanvulling is. Het palette kostte mij omgerekend ongeveer €4,80. Hij is nu ook verkrijgbaar bij het Kruidvat. Zodra ik een prijs weet zet ik deze hier bij, maar mijn gevoel zegt dat hij €6 gaat kosten. 

Q: Wat vind jij van het palette?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.