vrijdag 28 maart 2014

MUA - Undress Your Skin Shimmer Highlighter


De Undress Your Skin  Shimmer Highlighter stond hoog op mijn verlanglijstje. Al een lange tijd (ruim een jaar) wilde ik erg graag deze highlighter. Elke keer als ik in Engeland was , 1x Londen en 2x NewCastle, was hij uitverkocht. Logisch ook want het is een plaatje om naar te kijken. De highlighter zit in een mooi witte verpakking met doorzichtige deksel. Hierdoor zie je erg mooi het reliëf van de poeder. Het doosje bevat 7,5 gram poeder, lekker veel dus waar je onwijs lang mee kunt doen. Kijk maar naar een oogschaduw van MUA , daar zit al 3 gram in en doe je al ellendig lang mee! 

Ik vind de poeder er onwijs mooi uit zien. Hij heeft zoals ik al eerder zei een mooi reliëf die mij een beetje aan de golven van de zeer doen denken. Het geeft echt een mooi 3D effect die de poeder net dat beetje extra uitstraling geeft. 


De shimmer zelf is erg mooi en subtiel. Hij heeft een koele ondertoon en is heel licht roze van kleur. Perfect om een paar plekken op het gezicht naar voren te laten komen. Ik moet zeggen dat de shimmer erg mooi op te bouwen is, want je hebt niet direct een glitter-bom op je wangen.  Ik vind het echt een heel mooi product, zeker in de budget prijsklasse dat het valt. Ik kan hem iedereen aanraden, want hij kan voor heel veel dingen gebruik worden. Hij past tevens erg mooi bij blanke huidjes als bij iets meer getinte huidjes. 

De Undress Your Skin Shimmer Highlighter is verkrijgbaar bij het Kruidvat vanaf eind april of via de webshop van MUA. 
Ik heb er omgerekend rond de €3,70 voor betaald, ik denk dat hij bij het Kruidvat ongeveer €5 gaat kosten. 

Q: Wat vind jij van deze shimmer highlighter? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.