dinsdag 4 maart 2014

Pictorial #5 : Dance-til-dawn


Vandaag heb ik weer een pictorial voor jullie. Dit keer heb ik een palette van Essence gebruikt als basis voor deze look. Het is het Essence Night Club 03 Dance-til-dawn. Dit palette is net uit de collectie gegaan maar misschien vind je hem hier of daar nog in een sale bak liggen. Ready to party girl? Stap 1: Begin dit keer met de Too Faced Candlelight Shadow insurance . Deze oogschaduwbasis heeft een klein shimmertje er in zitten. 

Stap 2: Als eerste begin ik met een wat lichtere paarse kleur. Deze breng ik aan op mijn bewegend ooglid. 


Stap 3: Breng een iets donkere paars aan in je arcade boog. Let op dat je niet te ver naar je neusbrug werkt anders wordt de look erg donker en maakt hij het erg zwaar.

Stap 4: Breng een donker grijze kleur aan in het uiterste hoekje van je oog . Doe dit in de vorm van een 'V'. Hierdoor creëer je wat diepte in je look. Blend alle kleuren mooi in elkaar over. 


Stap 5 : Om je look nog wat luchtiger te maken en nog iets meer diepte te creëren breng ik de lichtste highlighter kleur aan op het bewegend ooglid. Blend dit ook nog even zodat je geen harde lijnen krijgt. 

Stap 6: Ik breng een standaard eyeliner lijntje aan. Dit doe ik met de Max Factor Colour X-pert Waterproof eyeliner in 03 Metallic Lilac.


Stap 7: Ook breng ik nog een lekkere dosis paars aan onder het oog. Dit doe ik met de Gosh Velvet Touch Eye Liner in Purple Stain. 

Stap 8: Als laatst breng ik wat mascara en dit doe ik met de E.l.f. volume plumping mascara. Natuurlijk is dat niet het effect wat je op de foto ziet, want daar heb ik een paar kunstwimpers van Ebay bij aangebracht. 


Stap 9: Op mijn lippen heb ik dit keer een licht ombre effect gemaakt met de NYC twistable intense lip Colors in  30 Metropolitan Mauve en 31 Gramercy Park Plum. Hier heb ik eerste de donkerste kleur aangebracht en daarna ben ik met de lichtere kleur over het middelste gedeelte heen gegaan. 

 

Ik heb mij weer heerlijk vermaakt met deze look. Echter moet ik wel zeggen dat dit palette helaas veel last heeft van Fall out , want ik moest natijd best wat bijwerken. Hopen dat de aankomende Essence palettes hier iets minder last van hebben. 

Q: Wat vind jij van de ombre lips? Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.