dinsdag 25 maart 2014

Pictorial #8 : All About Nude Budget Look


In februari kwam Essence met het nieuwe assortiment. In dit assortiment zat een erg mooi all adout nude palette. Ik schreef *hier* al een review over. Vandaag laat ik jullie een hele makkelijke en simpele look zien die jij snel met dit palette kan maken. Kijk snel naar deze budget look. 



Stap 1: Breng een dun laagje eyeshadow primer aan. Ik gebruik hier de Essence I love stage base

Stap 2: Ik breng de lichtste kleur aan als highlight kleur net onder mijn wenkbrauw op het hoogste gedeelte van mijn ook. 


Stap 3: Ik pak de kleur rechts boven en breng deze aan op mijn bewegend ooglid. Dit breng ik aan met een platte oogschaduwkwast. 

Stap 4: Met de middelste kleur van de onderste rij maak ik schaduw in mijn arcadeboog met een blendingbrush. Blend dit goed uit naar boven zodat het mooi in elkaar overloopt. 


Stap 5: Ik pak de rechtsonder kleur. Dit is een wat warme chocolade kleur en deze breng ik aan op het buitenste gedeelte van mijn oog . Hierdoor creëer je iets meer diepte.

Stap 6: Ik gebruik een bruin oogpotlood van Urban Decay (24/7 glide on in Smog) , dit is het enige non budget product. Deze breng ik aan net boven en onder mijn wimperrand tot het midden van mijn oog.  


Stap 7: Ik breng een dun eyeliner lijntje aan met de 2-in-1 eyeliner pen van Essence

Stap 8: Als laatste breng ik een favo mascara aan. Dat is mijn Rimmel Scandaleyes retro glam extreem black.


Stap 9: Om de look af te maken pak ik een lipstick van Essence. Dit is de mooie 01 Coral Calling



Lekker nude en toch wat pit. Ik heb de laatste weken redelijk neutrale looks gemaakt, hebben jullie nog ideeën voor mooie looks? Ik hoop dat jullie je lekker kunnen uitleven met dit palette. 

Q: Wat voor look wil jij graag zien? Met welke kleuren? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.